Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Keeper Jort Ruijssenaars tekent bij The University of Jamestown!

Keeper Jort Ruijssenaars tekent bij The University of Jamestown!

De boomlange keeper Jort Ruijssenaars gaat volgend jaar het doel van de ‘Jimmies’ verdedigen.

Jort is sinds de U9 gaan keepen bij VV Jonathan. Na een half seizoen onder de lat werd Jort bij de U9-1 gehaald en dit was met succes want ze wisten de titel te pakken. Sindsdien keept Jort altijd in het eerste selectie team van VV Jonathan. In de U13 is Jort gescout door het KNVB District team, hiervoor worden de beste amateurs van de regio gescout. Na een half jaar in de U23, die spelend zijn in de vierde divisie maakte Jort de overstap naar het eerste elftal van VV Jonathan. Ze spelen mede dankzij Jort voor promotie naar de 2e klasse.

Zijn vrienden en teamgenoten beschrijven Jort als een sociaal persoon de graag tijd doorbrengt met vrienden maar zeker ook tijd vrij maakt voor zijn studie. Op het veld weet Jort de rust de bewaren en is hij altijd aan het coachen. Jort zijn sterkste punt op het veld is hoge ballen pakken.

De coach van The University of Jamestown is Connor Campbell. Hij was opzoek naar een keeper die zijn mannetje stond in de lucht en vanuit achter zorgde voor coaching. Jort is door zijn lengte sterk in de lucht en dit was voor Connor doorslaggevend in zijn keuze. Daarnaast is Jort sterk in het coachen van zijn medespelers wat perfect in het profiel van de coach past. Connor verwacht dat Jort belangrijk gaat zijn voor het team en dat hij snel van toegevoegde waarde zal zijn voor de Jimmies.

Wij wensen Jort veel succes en plezier toe in de VS!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.