Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Katja maakt de stap van SV Saestum naar Tyler Junior College!

Katja maakt de stap van SV Saestum naar Tyler Junior College!

Katja van der Post verlaat Nederland om een onvergetelijke ervaring op te gaan doen in Amerika!

Katja begon op 6-jarige leeftijd met voetballen in Denemarken.

Toen ze 7 jaar oud was, verhuisde ze naar Nederland en begon met voetballen bij voetbalvereniging DEV Doorn. Gedurende 7 jaar speelde Katja in de hoogste jongensteams, wat haar spel aanzienlijk verbeterde. Op 14-jarige leeftijd stapte Katja over naar Roda ’46 om in het meisjes U17-team te spelen. Al na één jaar werd Katja gescout door SV Saestum, dat uitkomt in de hoogste nationale U20 competitie.

In haar eerste jaar bij SV Saestum werd ze meteen kampioen van de competitie en startte ze in alle wedstrijden.

Katja trainde ook wekelijks met de seniorenselectie van SV Saestum, die uitkomt in de hoogste nationale amateur seniorencompetitie.

Dit seizoen speelt ze voor het SV Saestum onder 20 team, dat uitkomt in de hoogste nationale onder 20 competitie in Nederland.

Katja kan overal in de verdediging of op het middenveld spelen, maar speelt het liefst als centrale verdediger. Ze wint veel duels en behoudt daarna knap het overzicht om het spel te vervolgen. Zowel op als naast het veld is Katja een hardwerkend persoon die vastbesloten is om haar doelen te bereiken.

Volgend seizoen vertrekt ze naar Tyler Junior College. Ze treedt in de voetstappen van Tami Groendijk die ook via SV Saestum vetrok naar Tyler Junior College.

We wensen Katja super veel plezier en succes!

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.