Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Updates

De eerste kampioenen zijn bekend!

Bijna alle Conference wedstrijden zijn gespeeld, maar er zijn nu al meerdere Regular Season Champions bekend! Deze spelers/speelsters zijn #1 geworden in hun Conference, super gedaan! Wij zijn zeer trots op alle student-athletes! Wellicht dat er binnenkort nog meer kampioenen bij komen… 

Joury den Boogert en Jordi Pasveer zijn eerste geworden in hun conference (Conference Carolina’s). Met maar liefst 8 winsten en slechts 1 gelijkspel en 1 verliespartij, werden zij kampioen! Joury bleef zeker niet onopgemerkt… Met 2 goals en 5 assists is hij belangrijk geweest voor de ‘Hawks’. Jordi Pasveer was als een rots in de branding achterin. Hij speelde nagenoeg alle wedstrijden de volle 90 minuten en hield met enige regelmaat de ‘nul’ met zijn kompanen in de achterhoede. Dit kampioenschap is dik verdiend mannen, wij zijn trots op jullie! Nu is het zaak om zo door te gaan in de play-offs.

Bij American University speelt dit jaar de Boxtelse Merel Dupont. In de Conference hebben de ‘Eagles’ alle wedstrijden gewonnen, terwijl in Preseason regelmatig wedstrijden werden verloren. Uiteindelijk gaat het erom wat je in de Conference laat zien. De Eagles hebben dat goed opgepakt en werden dus ongeslagen kampioen in de Patriot League. Merel heeft zelf 1 assist gegeven in de competitie. Al met al een geslaagd seizoen voor de American Eagles!

De Belgische trots Stan Vandierendonck is in zijn eerste jaar bij Life University kampioen geworden in de Mid-South Conference. Met een ongeslagen record (8 wedstrijden, 8 winsten) zijn de ‘Running Eagles’ de welverdiende kampioen. Sinds zijn komst heeft hij twee wedstrijden niet gespeeld, verder heeft hij in alle wedstrijden minimaal 70 minuten gespeeld. Stan Kwam tot 1 doelpunt in de competitie. De eerste play-off wedstrijd zal komend weekend gespeeld worden. Succes, Stan!

Ook mocht Sara Vijfhuizen de beker omhoog houden na een ijzersterk seizoen bij USAO! Met een aantal immens grote uitslagen en veel cleansheets, zijn de ‘Drovers’ dik verdiend kampioen geworden in de Sooner Athletic Conference. Altijd lekker als je als verdedigster de ‘nul’ weet te houden. Los van het feit dat Sara achterin staat, heeft zij toch maar liefst 4 keer weten te scoren in de Conference! Er werd één keer verloren, de rest van de wedstrijden werden overtuigend gewonnen. Een topseizoen om nooit meer te vergeten voor Sara. Good job! Succes in de play-offs!

Bente Steenhorst heeft met Monmouth uitstekend gepresteerd dit jaar. Dit resulteerde in een kampioenschap in de American East Conference. Ook hebben de meiden van coach Carli Figlio een ongeslagen record neergezet (5 winsten, 0 verlies). Bente heeft elke wedstrijd van het seizoen gespeeld. Als verdedigster heeft zij dus een groot aandeel gehad in dit succes. Goed gedaan, Bente!

Quinten Helmer is met Indiana de nummer 1 geworden in de Big Ten Conference. In de Conference hebben de ‘Hoosiers’ slechts één keer een nederlaag geïncasseerd, daartegenover stonden 7 winstpartijen. De verloren wedstrijd was tegen huidig landskampioen Maryland. De overige gewonnen wedstrijden werden over het algemeen zonder problemen gewonnen. De grootste overwinning was tegen Ohio State. Einduitslag: 5-1. Zet deze lijn door in de play-offs!

De Limburgse Demi van Stappershoef zei voordat ze vertrok dat zij met haar team voor het landskampioen zou gaan strijden. Dit is ook nog eens gelukt met overtuigende cijfers! De kleine alleskunner stond, op een wedstrijd na, alle wedstrijden in de basis voor de ‘Apaches’. Vrijwel alle wedstrijden werden zeer eenvoudig gewonnen, de verloren wedstrijd ging met 1-2 naar Navarro College.

Marcelle Thedinga is met Eastern Florida State zeer eenvoudig kampioen geworden in de Conference. Heel het seizoen, preseason + Conference games, werd er geen een keer verloren en werden er maar 4 tegengoals geïncasseerd. De wedstrijden werden allemaal ruim gewonnen, dus het kampioenschap zat eraan te komen. Heel sterk gedaan!

John Brown University, waar Jens Keemers onderdeel van is, is kampioen geworden. In de Sooner Athletics Conference staan de mannen van coach Brenton Benware op eenzame hoogte bovenaan en zijn met nog een speelronde te gaan, niet meer in te halen door de nummer 2. Met een ongeslagen record van 8 winsten uit 8 wedstrijden is het niet verrassend dat John Brown University er met de beker ervandoor gaat. Op naar de play-offs!

Karlijn Goes ging met North Carolina als gedoodverfde favoriet van start en zij hebben de hoge verwachtingen kunnen omzetten in een kampioenschap. Met een ongeslagen record, in zowel preseason als in de Conference, werden zij relatief eenvoudig de #1 in de Atlantic Coast Conference. Karlijn speelde veel Nederlandse onderlinge wedstrijden en in geen een wedstrijd waren de tegenstanders opgewassen tegen het goede spel van de ‘Rams’. Klasse gedaan, Karlijn! Nu nog de play-offs zien te winnen!

Steyn van Ark is met Charleston kampioen geworden. De middenvelder uit Zwolle wist met zijn team geen een keer te verliezen. Met een record van 14 winsten en slechts 1 gelijkspel, is het wel duidelijk wie recht had op het kampioenschap. Ga zo door in de play-offs!

Als afsluiter tot nu toe, is middenvelder Connor van Loveren. Connor speelde dit jaar zijn wedstrijden bij Colorado School of Mines. Met 5 punten voorsprong op de nummer twee, kende Connor en zijn team een prima seizoen. Hij speelde alle wedstrijden en was 1 keer trefzeker voor de ‘Orediggers’. Succes in de play-offs!

Devi Slobbe is dit seizoen actief bij Miami, Ohio. In de Conference werd 5 x gewonnen en slechts 1 x verloren. Door deze prestatie zijn zij kampioen geworden in de Mid-American Conference. De middenvelder uit Barendrecht speelde vrijwel alle wedstrijden. Verdiend eerste geworden, Devi. Ga zo door in de play-offs!

Komend weekend kunnen er nog een aantal spelers/speelsters kampioen worden. Uiteraard houden wij jullie op de hoogte!
Houdt dus onze socials in gaten voor actueel nieuws.

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.