Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Kadidja verkozen tot ‘Athlete of the Year’!

Kadidja verkozen tot ‘Athlete of the Year’!

Kadidja Sangare is uitgeroepen tot de ‘Women’s Southeast Region Field Athlete of the Year’ vanwege haar optreden tijdens de Nationals! Ze eindigde als zesde bij het verspringen voor dames met een sprong van 6,11 meter en behaalde daarmee een nieuw persoonlijk record! Hiermee wist ze een ‘All-American’ onderscheiding op haar naam te schrijven. Nu voegt ze hier nog een award aan toe!

Naast dit persoonlijke record, was ze ook de hoogst scorende atleet uit de regio Southeast in elk veldevenement gedurende het Track & Field seizoen van 2023. Coach David Needs zei het volgende over de prestatie van Kadidja en haar team: “Een van onze grootste aandachtspunten dit jaar was het verbeteren van ons damesteam, en we gingen op zoek naar mensen die ons daarbij konden helpen. Kadidja was een van die mensen. Voor Kadidja waren er mensen in onze regio die hoger gerangschikt waren dan zij op weg naar nationale kampioenschappen. Ze ging er vol voor en presteerde beter dan ze allemaal!”.

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.