Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Updates

Kadidja springt haar eerste NCAA Indoor National Championship!

Kadidja springt haar eerste NCAA Indoor National Championship!

Kadidja Sangare rent naar een fantastisch resultaat! Ze deed afgelopen weekend mee met het NCAA Indoor National Championship in Virginia Beach.

Kadidja Sangare zit op Carson-Newman University waar ze haar sport Track&Field combineert met haar studie. Afgelopen weekend maakte ze haar eerste reis naar Virginia Beach in Virginia. Hier deed ze mee aan haar eerste Nationals als een freshman.

Tijdens de Nationals deed Kadidja mee aan de Women’s Long Jump, hier bereikte ze de finale en eindigde ze als 11e, met een afstand van 5.83 meter. Dit sprong ze al in haar tweede ronde. Bij haar andere twee rondes sprong Kadidja 5.82 meter en 5.79 meter. Ook verdiende ze een ‘All-American award’ met haar mooie sprong. Kadidja was de freshman die het hoogste eindigde op dit onderdeel.

Nu het Indoorseizoen van Track&Field is afgelopen, kan Kadidja zich gaan opmaken voor het outdoorseizoen samen met haar coach Kristofer Potts-Howard. Wij zijn super trots op Kadidja en haar resultaat van afgelopen weekend. Wij wensen Kadidja nog heel veel succes met de rest van haar seizoen!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.