Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Updates

Kadidja Sangare pakt twee prijzen tijdens SAC Indoor Track and Field Championships!

Kadidja Sangare pakt twee prijzen tijdens SAC Indoor Track and Field Championships!

Kadidja deed afgelopen weekend mee aan de SAC Indoor Track and Field Championships voor Carson-Newman University. Ze behaalde hierbij tweemaal een tweede plek! Hieronder blikken we kort terug op haar succesvolle weekend.

Op de eerste dag van het kampioenschap eindigde Kadidja als tweede bij het verspringen voor de vrouwen met een sprong van 5,89 meter. Verder behaalde Carson-Newman in totaal nog vijf plaatsen op het podium op de eerste dag!

De volgende dag deed Kadidja mee aan de finale van de 60 meter horden. Daar behaalde ze nogmaals een tweede plaats met een tijd van 8,79. Verder wisten de dames van Carson-Newman nog drie zilveren medailles mee naar huis te nemen op de laatste dag van het kampioenschap.

Het women’s track & field team van Carson-Newman eindigde uiteindelijk als vierde met 70 punten. Hoofdcoach van het atletiekteam, David Needs, was zeer tevreden met de prestatie van de meiden en kijkt met trots terug op een succesvol weekend. De Carson-Newman Eagles beëindigen hiermee het reguliere indoorseizoen, maar zullen vanaf vrijdag 10 maart weer in actie komen voor de NCAA DII Indoor Track and Field Championships voor heren en dames.

Met twee podiumplekken voor KingsTalent-atlete Kadidja Sangaré is ze helemaal klaar voor de Nationals op 10 maart. Wij wensen Kadidja heel veel succes met de Nationals en zullen haar op de voet blijven volgen.

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.