Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards Updates

Kadidja Sangare is benoemd tot ‘Women’s Field Athlete of the Week’!

Sangare verkeert al langere tijd in goede vorm en is daar, na uitstekende tijden behaald te hebben, afgelopen week voor beloond. Ben jij benieuwd met hoeveel seconden de 22-jarige atlete indruk wist te maken? Lees dan vooral verder.

Kadidja Sangare wist zich van haar beste kant te laten zien, waar ze met Carson Newman University een debutant was bij de Bast Cregger Invitational. In de zogeheten ‘women’s long jump’ won Sangare goud met een verpletterende sprong van maar liefst 5,96 meter! Naast dat ze met deze sprong zichzelf kwalificeerde voor de nationals maakte de atlete ook indruk bij een ander onderdeel. In de voorrondes van de 60- meter hordelopen wist Sangare een sensationele tijd van 8.86 seconden neer te zetten en bij de 60-meter sprint behaalde de ’track & field’ atlete met 7,87 seconden een persoonlijk record! Het 22-jarige talent sloot het weekend in teamverband af, waar ze deelnam aan de 4 x 400 meter estafette en hierbij zesde eindigde. Door deze uitstekende prestaties is Sangare benoemd tot ‘Women’s Field Athlete of the Week’.

Prestaties om trots op te zijn Kadidja, gefeliciteerd!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.