Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Justus van den Eertwegh vervolgt zijn voetbalcarrière in Galesburg, Illinois.

Justus van den Eertwegh vervolgt zijn voetbalcarrière in Galesburg, Illinois.

De jonge voetballer zet de volgende stap in zijn carrière en vervolgt zijn studie en sport bij Knox College in Amerika!

Sinds kort is voetbal niet de enige sport die de jonge middenvelder beoefent. Tot zijn 18e speelt Justus op het hoogste Nederlandse niveau hockey. Zijn eerste officiële voetbalclub is ASV Arsenal waar hij in de U18 begint. Vanaf het begin is hij hier basisspeler waarmee hij hogere teams in zijn leeftijdscategorie verslaat. Na 1 seizoen maakt hij al de overstap naar een van de grootste en meest succesvolle amateur club in Nederland, AFC Amsterdam. Hier speelt hij in de U18 in de twee na hoogste niveau van de jeugdcompetities. Begin dit jaar heeft Justus ook meegedaan aan de KingsTalent men’s soccer showcase.

De volgende stap in de voetbalcarrière van Justus is Knox College. De school is gelegen in Galesburg, Illinois. De school staat academisch heel goed aangeschreven, wat goed past bij het niveau van Justus. Knox College heeft mooie faciliteiten op de campus waar de voetballer gebruik van mag gaan maken. Justus is de eerste KingsTalent student-athlete die zich aansluit bij Knox College. Onder leiding van head coach Brian O’Connor speelt het men’s soccer team zijn wedstrijden in de Midwest Conference en staan bekent als de Knox Prairie Fire.

Wij wensen Justus veel plezier met zijn avontuur in Amerika!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.