Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Juliëtte Reitsma maakt zich klaar voor Amerika

Juliëtte Reitsma maakt zich klaar voor Amerika

Aankomende zomer stapt Juliëtte in het vliegtuig naar Louisiana, Amerika. Ze reist hiermee haar droom achterna, voetballen en studeren in de VS. De ijzersterke verdedigster is de nieuwe aanwinst van University of Louisiana Monroe en komt aankomende seizoen uit voor de ‘ULM WARHAWKS’.

 

 

 

Juliëtte heeft op 5-jarige leeftijd al haar intrede met voetbal gemaakt bij haar lokale club MEC’07. Ze werd zelfs geselecteerd voor het regionale talententeam U12, U13, U14 én U15 door de KNVB. Als kers op de taart is ze ook geselecteerd voor proeftrainingen bij prof clubs Telstar en ADO Den Haag. Op 14-jarige leeftijd maakte Juliëtte de overstap naar Nooit Gedacht Geffen en twee jaar later naar Saestum om op een hoger niveau te gaan spelen.

Juliëtte is van alle markten thuis, naast haar favoriete positie als centrale verdediger kan ze ook als centrale middenvelder en rechter- en linker verdediger ingezet worden. De tweebenige verdedigster beschikt over een krachtig lichaam waarmee ze het verschil kan maken tijdens fysieke duels. Naast haar fysieke kwaliteiten beheerst ze over een tactisch inzicht waardoor ze in staat is om de juiste keuzes te maken in het veld. Tevens wordt de talentvolle voetbalsters door vrienden en teamgenoten beschreven als een vrolijk en sociaal persoon, die altijd 100% zal geven. Ze staat bekend erom bekend dat ze er altijd alles aan doet om haar doelen te bereiken. Met deze uitstekende instelling zijn wij ervan overtuigd dat Juliëtte gaat knallen in Amerika.

 

University of Louisiana Monroe

Juliëtte zal aankomende zomer voetballen in Noord-Louisiana en de rode kleuren gaan verdedigen van de ULM Warhawks, die uitkomen in Division 1 voor collegeteams. De Warhawks komen uit in de Sun Belt Conference, waar ze onder andere tegenstanders als Little Rock Trojans (Arkansas), South Alabama Jaguars, Georgia Southern Eagles en Coastal Carolina Chanticleers zal treffen. Met een nieuwe coachingsstaff zijn de ULM Warhawks bereidt om weer tot de top te behoren.

Namens KingsTalent wensen wij Juliëtte heel veel succes en natuurlijk ook veel plezier toe in Louisiana!

 

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.