Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Juliët en Marcelle winnen de National Championship!

Juliët en Marcelle winnen de National Championship!

Juliët Uni en Marcelle Thedinga winnen de National Championship Title! Beide dames voetballen en studeren aan de Eastern Florida State College. Ze verslaan back-to-back champions Tyler Junior College.

 

Marcelle Thedinga is de keepster van de Titans, in de finale is ze van belang met 5 reddingen. Juliët Uni is een sta-in-de-weg in de verdediging. De tegenstander, Tyler Junior College is voor KingsTalent geen onbekende. Daar spelen namelijk ook KingsTalent Student-Athletes: Tami Groenendijk, Demi Stappershoef en Samantha Hulstaert. Tyler had maar liefst 52 wedstrijden op rij gewonnen en versloeg Eastern Florida State College al drie keer in de laatste ontmoetingen. Er was dus sprake van een favoriet en underdog.

 

De dames van Eastern Florida State College lieten zich niet gek maken door alle statistieken, iedereen was scherp en in een spannende pot wordt er met 1-0 gewonnen, de Titans schrijven geschiedenis. Marcelle en Juliët schrijven geschiedenis. Wat een ontzettend knappe prestatie dames! Wij zijn enorm trots.

 

Marcelle heeft afgelopen seizoen 15 wedstrijd gekeept, waarvan ze er 13 is gestart in de basis. In totaal kreeg ze maar 5 doelpunten tegen. Marcelle heeft dit seizoen voor haar meeste reddingen gezorgd, 43, in vergelijking met haar andere 2 seizoenen. Het was voor Juliët haar eerste seizoen in de VS, ze wint meteen de hoofdprijs! Juliët is een verdedigster die 8 wedstrijden heeft gespeeld dit seizoen. Ze heeft haar belang voor het team bewezen door haar goede verdedigende kwaliteiten.

 

Van harte gefeliciteerd allebei! Geniet van deze mooie titel en ga zo door. Wij blijven jullie volgen.

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.