Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Julia Heuver naar Southwestern Community College!

Julia Heuver naar Southwestern Community College!

Volleybalster Julia Heuver vertrekt naar Amerika en laat Nederland achter zich. Hierbij laat ze de Captains Kangeroe achter en versterkt ze het volleybalteam van Southwestern CC.

Julia begon op zesjarige leeftijd met turnen. En met succes, ze belandde al snel in de selectie. Hier heeft ze de basis gelegd voor discipline en doorzettingsvermogen in het sporten. 4 jaar later, op tienjarige leeftijd, is ze in aanraking gekomen met volleybal. Hier belandde ze bij de Captains Kangeroe in Hardenberg. Hier doorliep Julia de gehele jeugd en speelde van 2e klasse t/m hoofdklasse. In de Onder 14 nam ze deel aan het Nederlandse Nationale Open Toernooi van 2015 tot 2019. Hier bereikte ze 3 keer de halve finale! Op 14-jarige leeftijd speelde Julia mee met het Onder 16 team en wist ze met haar team te promoveren naar de Hoofdklasse. Uiteindelijk nam Julia ook met het Onder 16 team deel aan het Nationale Nederlandse Open Toernooi in 2020 – 2021. Met dit bereikte ze back-to-back de halve finale van het toernooi. Tot afgelopen jaar. In 2021 – 2022 speelde Julia in de Onder 18 van de vereniging uit Hardenberg en wist ze met haar team te promoveren naar de Topklasse. Op dit moment is Julia geselecteerd voor de selectie van Captains Kangeroe Onder 18 Nederlands Nationaal Open.

Julia kan het best uit de voeten als diagonaal of mid, maar kan ook spelen als passer-loper. Haar sterke punten op het veld zijn het serveren en het blokken van de bal. Doordat Julia al op jonge leeftijd in aanraking kwam met topsport en de hoge verwachtingen, heeft ze in die periode een flinke dosis discipline en doorzettingsvermogen opgebouwd. Daarnaast is ze erg gedreven en doet ze alles om haar doel te bereiken.

Deze eigenschappen en kwaliteiten kan ze volgend jaar laten zien bij het volleybal team van Southwestern CC. Hier wordt ze onderdeel van de Southwestern Spartans, zoals de atleten van de school zichzelf noemen. Het volleybalteam van de school is hongerig naar goede prestaties en wil volgend seizoen hogere ogen gooien in de Conference.

Wij wensen Julia heel veel succes en plezier in de VS!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.