Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Joury den Boogert is gekozen in het All-Conference-team!

Joury den Boogert is gekozen in het All-Conference-team van de Conference Carolinas. Momenteel bereidt Joury zich met zijn team Chowan University voor op de halve finale van het Conference Tournament. Hierin nemen ze het op tegen Limestone University. Samen met Jordi Pasveer vertrok Joury afgelopen zomer vanuit het vertrouwde Nederland naar North Carolina om te gaan sporten en studeren voor Chowan University. 

Het seizoen werd op 7 september geopend met een wedstrijd tegen Wingate, dit betekende ook het debuut voor Joury voor Chowan. Het werd een debuut om snel te vergeten, want er werd met 5-1 verloren. De tweede wedstrijd daarentegen was wel eentje die door Joury niet snel vergeten zal worden. Shaw werd met 5-0 afgedroogd en Joury liet zichzelf ook zien door een doelpunt voor zijn rekening te nemen. De derde wedstrijd van het seizoen tegen Southern Wesleyan betekende opnieuw een mooi moment voor Joury, doordat hij de assist gaf op de enige goal in de wedstrijd. Een prima start voor Joury dus!

Een van de hoogtepunten van het seizoen voor Joury zal de wedstrijd tegen Barton zijn geweest, omdat Joury een hattrick aan assists noteerde. Zijn team won daarnaast ook nog eens met 5-2 en dus mogen we wel concluderen dat Joury de man of the match was. Een ander hoogtepunt zal zijn geweest dat Joury scoorde en een assist gaf in de wedstrijd tegen Lees Mcrae. Dit was namelijk de eerste ronde van het Conference Tournament. Mede door een goed optreden van Joury plaatste Chowan zich voor de Conference halve finale. Zoals eerder gemeld speelt Chowan vandaag tegen Limestone de halve finale. Wij hebben vertrouwen in een goede afloop Joury!

Joury kan stiekem toch al terugkijken op een goed seizoen. Hij startte in 12 van de 16 wedstrijden en deed in alle 16 wedstrijden. Hij maakte tot nu toe 3 goals en gaf 7 assists, prima cijfers dus!

Ben je benieuwd welke talenten nog meer een award hebben gewonnen? Bekijk eens ons nieuwsoverzicht, hier staan alle winnaars op een rijtje.

 

 

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.