Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Jorn-Jan van de Beld verlaat HHC Hardenberg en kiest voor Valparaiso

Jorn-Jan van de Beld verlaat HHC Hardenberg en kiest voor Valparaiso

De 21-jarige doelman van de tweede divisionist gaat zijn club verlaten voor een avontuur op het hoogste niveau in Amerika. Hier gaat hij topsport combineren met een studie in Indiana. Hij gaat hier genieten van mooie campus met geweldige sportfaciliteiten.

 

 

 

Jorn-Jan speelde voordat hij bij de selectie van HHC Hardenberg kwam in de O-19 van de club. Hier was hij de vaste doelman en beleefde hij een mooie tijd. Echter voordat de keeper bij HHC terecht kwam verdedigde hij het doel van FC Twente O-17. Dat Jorn-Jan talent heeft is dus wel duidelijk en dit viel ook op bij de coaches van Valparaiso.

 

 

Jorn-Jan is een zekere keeper die je niet zult betrappen op een foutje. Waar hij met zijn handen top is, is hij daarnaast ook niet bang om de bal aan de voet te hebben. De voormalig teamgenoot van Hidde ter Avest en Bilal Ouild-Chick weet wat het is om op het hoogste niveau te keepen. Met deze ervaring en zijn kwaliteiten gaat hij een van de sterkhouders van Valparaiso University worden.

 

 

 

Valparaiso University ligt gelegen in Valparaiso, Indiana en beschikt over een mooie campus met zowel moderne als klassieke gebouwen. Daarnaast speelt Valpo speelt zijn wedstrijden op het Brown Field waar ruim 5000 toeschouwers een plekje kunnen vinden. Verder hebben ze een mooi krachthonk waar het aan niks ontbreekt.

 

 

Wij wensen Jorn-Jan veel succes in Indiana bij Valparaiso University. Voor de laatste nieuwtjes blijf ons volgen. Wil jij net als Jorn-Jan en onze andere talenten je American Dream achterna? Sign up now!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.