Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Jorn-Jan van de Beld krijgt beloning na cleansheet

De keeper, die in het verleden onder andere bij FC Twente heeft gekeept, kwam over van HHC Hardenberg en keept tegenwoordig zijn wedstrijden voor Valparaiso University in Indiana. 

Afgelopen weekend hield Jorn-Jan zijn doel schoon in de wedstrijd tegen Evansville. Dit is tevens zijn eerste cleansheet van dit seizoen. In de wedstrijd, die op zondag is gespeeld, verrichtte hij drie saves en mede door de sterke verdediging voor hem, kwamen de ‘Crusaders’ niet in gevaar.
Coach Mike Avery spreekt met lovende woorden over zijn spelers: “Winning in the MVC is never easy, especially away from home, so I’m very happy for the guys. We put in a pretty solid performance from start to finish, and at the end of the day we’re rewarded for the effort.”

Jorn-Jan is de eerste speler van Valparaiso die een MVC Defensive Player of the Week award heeft verdiend sinds september 2017! Zeer goed gedaan, Jorn-Jan!
Aanstaande zaterdag spelen de Crusaders de laatste Conference wedstrijd tegen Loyola, die op plek 2 staan in de Conference. Succes in de laatste Conference wedstrijd!

 

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.