Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Jorden Verdonk is de nieuwste aanwinst van Viterbo V-Hawks!

Jorden Verdonk is de nieuwste aanwinst van Viterbo V-Hawks!

Na 15 jaar op de Nederlandse velden is Jorden Verdonk klaar voor een avontuur in de Verenigde Staten! De aanvallende middenvelder van Purmersteijn vliegt aankomende lente naar Wisconsin om de Viterbo V-Hawks te gaan versterken.

 

Jorden is op 6-jarige leeftijd begonnen met voetballen bij plaatselijke voetbalclub VV Hollandia.
Na een aantal jaar was hij toe aan een nieuwe uitdaging en vertrok naar Purmersteijn. Bij deze club speelde hij tegen de jeugdteams van onder andere Ajax, SC Heerenveen, Excelsior Rotterdam, Hannover ’96 en Schalke ’04.
Jorden vertrok in 2018 naar de selectie van Zeeburgia, om daar het eerste team te gaan versterken. In dit seizoen werd hij meteen verkozen tot MVP van het seizoen, gebaseerd op goals en assists, door maar liefst 15 goals en 11 assists te verzorgen in 26 wedstrijden!
Voor seizoen 2019-2020 is Verdonk terug gegaan naar Purmersteijn om uit te komen voor het talententeam (O23).

 

Met zijn lengte van 1.96 meter is Jorden ongetwijfeld één van de grootste aanvallende middenvelders die je tegen gaat komen. Door in zijn vrije tijd te boksen is kracht ook geen probleem voor dit talent.
Deze fysieke kracht gecombineerd met zowel creatief- als tweebenig zijn maakt Verdonk een speler om in de gaten te houden!

Wij kijken erg uit naar Jorden zijn avontuur in The States en wensen de Viterbo V-Hawks veel plezier met een speler als zoals hij!

 

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van onze talenten in Amerika?  Volg ons dan op onze socials @kingstalentnl!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.