Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Jonas Foppen gaat naar Irvine Valley College!

Jonas Foppen gaat naar Irvine Valley College!

Voetballer Jonas Foppen heeft getekend bij Irvine Valley College! De 17-jarige vleugelverdediger zet na een mooie tijd in Nederland bij o.a. FC Abcoude en AFC Amsterdam de stap naar Amerika!

Jonas begon op zijn vierde met voetballen bij de lokale vereniging FC Weesp. Al snel werd Jonas zijn talent ontdekt en maakte hij de overstap naar FC Abcoude, om daar op een hoger niveau te gaan spelen. In de jeugd speelde hij daar tegen enkele profclubs zoals FC Almere City. Een van zijn beste prestaties was het behalen van het kampioenschap in de Hoofdklasse in het seizoen 2019-2020. Verder heeft hij bij AFC Amsterdam als 17-jarige zijn debuut gemaakt bij het Onder-21 team!

Jonas is een erg gedreven vleugelverdediger. Hij is super aanvallend ingesteld en maakt zijn tegenstanders helemaal gek met zijn snelheid en kracht, wat gecombineerd gaat met een sterk rendement en leiderschapskwaliteiten. Hij was al vaak aanvoerder in het verleden en heeft een fantastische voorzet in de voeten. Jonas beschikt over een enorme winnaarsmentaliteit en haat het om te verliezen!

Jonas gaat in Amerika uitkomen voor Irvine Valley College, waar mede KingsTalent-athletes Tygo Steenvoorden en Tijs Bemer al naartoe vertrokken afgelopen zomer. Jonas gaat dus een mooi Nederlands trio vormen bij zijn nieuwe team!

Wij wensen Jonas ontzettend veel plezier en succes bij zijn nieuwe team!

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.