Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Johan van der Wal op weg naar Amerika!

Johan van der Wal op weg naar Amerika!

Johan van der Wal tekent bij de Archers van St. Louis Community College.

Wanneer Johan zes jaar is begint hij met voetballen bij zijn plaatselijke voetbalclub VV Gorredijk. Vanaf het begin speelt hij standaard in het hoogste jeugdteam. Hij weet vaak belangrijk te zijn voor zijn team met doelpunten en weet zichzelf regelmatig te bekronen tot topscorer van het elftal. Tijdens zijn negende tekent Johan bij voetbalschool De Herder om zichzelf extra uit te dagen op technisch gebiedt. Momenteel speelt hij bij de onder 17 waar hij als captain het team op sleeptouw neemt. Daarnaast speelt hij ook nog eens ieder weekend mee met het onder 19 elftal waar hij, ook hier, als top scorer boven aan de lijst staan.

Zijn vrienden en familie omschrijven hem als een teamplager die erg competitief is en gepassioneerd. Hij vind veel dingen leuk en zal ook altijd 100% geven. Op het veld is hij erg ambitieus en vastbesloten om zijn doelen te halen. Daarnaast is hij erg georganiseerd en heeft hij altijd wel iets te doen. Als vriend is Johan erg sociaal en behulpzaam die altijd in is voor een dolletje.

Johan kan uit de voeten op het middenveld en linksvoor maar het liefst bestrijkt hij de rechter flank als rechter vleugel aanvaller. Met zijn 193 cm is hij fysiek erg sterk en ook nog eens super snel. Hij draagt zijn steentje bij met zijn goals en assists en daagt zijn tegenstander het liefst uit in een 1 op 1.

De Archers van St. Louis Community College is onderdeel van de National Junior College Athletic Association (NJCAA) en spelen in divisie 1. Overall heeft het men’s Soccer team een record van 4-11-2 behaald. De school heeft vier campussen, twee educatie centrums en twee centra’s voor beroepsopleiding om educatie voor iedere student toegankelijk te maken. STLCC is de nummer 1 community college in de staat voor het aantal studenten die hun opleiding voortzetten aan een openbare, vierjarige universiteit in Missouri.

Veel plezier en succes in Amerika Johan!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.