Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Joey Loonstijn en zijn American Dream

Joey Loonstijn en zijn American Dream

Aanstaande woensdag, 1 augustus, is het zover. Dan vertrekt het vliegtuig richting Colorado met daarin Joey Loonstijn die zijn droom achterna reist. Recent tekende hij zijn contract voor Northeastern Junior College om hier topsport en studie te combineren.

 

 

In navolging van Olav Sieljes, Wesley Heijmans en Koen Romme vertrekt nu ook Joey Loonstijn naar Colorado. De multifunctionele middenvelder is wat blij met zijn overgang van VV Prinsenland naar de VS. Een geweldige stap vindt hij zelf. “Ik kan niet wachten om te vertrekken! Zoveel zin heb ik in het avontuur.” Op de jaarlijkse KingsTalent showcase was hij een van de uitblinkers op het middenveld van team Oranje. Hij legde kwaliteit, snelheid en overzicht op de mat. Wat niet onopgemerkt bleef bij de aanwezige Amerikaanse coaches.

 

 

 

Joey, die al vroeg in het eerste elftal debuteerde (16 jaar!) en al snel daarna een vaste plek in Prinsenland 1 veiligstelde, is een multifuncitonele middenvelder. Hij kan op alle posities op het middenveld uit de voeten. Met zijn techniek gekoppeld aan goede agressie en creativiteit is hij van alle markten thuis. Een ideale speler voor head coach Keith Buderus, die dit jaar voor het eerst als head coach voor de groep staat.

 

 

 

Naast Nederlandse teamgenoten treft Joey medespelers afkomstig uit de hele wereld. Oa Frankrijk, Australie Venezuela en Brazilie om er een aantal te noemen.

 

 

 

Dinteloord wordt verruild voor Sterling Colorado! KingsTalent wenst Joey enorm veel succes en plezier met het realiseren van zijn American Dream! Blijf Joey volgen, volg ons op social media en blijf op de hoogte van zijn avonturen.

 

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.