Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Joep van Wijk zet de stap naar Texas Wesleyan Rams!

In het najaar van dit jaar verlaat Joep Nederland om het voetbalteam van Texas Wesleyan University te gaan versterken. Deze zomer zal hij zijn middelbare school afronden en is hij klaar voor een avontuur in de Verenigde Staten. In Texas zal hij studeren en sporten gaan combineren. Afgelopen week ondertekende hij zijn contract.

 

 

Joep komt het best uit de verf als spits maar is ook inzetbaar als (aanvallende) centrale middenvelder. Het 17-jarige talent begon als jochie van 6 met voetballen in de jeugd van SV Nootdorp. Hier heeft hij de jeugd doorlopen en speelde altijd in het hoogste team. Het scoren ging hem altijd al goed af aangezien hij bijna elk jaar topscorer van het team werd. Momenteel speelt Joep in de JO-19 en JO-23 van SV Nootdorp.

 

Na de zomer zal Joep de overstap maken naar het voetbalteam van “The Rams”. The Texas Wesleyan University is al 130 jaar een gevestigde naam met een rijke historie. Ze beschikken over een kleine, gemoedelijke campus met een kleine 3000 studenten. Hun motto is dan ook “Smaller. Smarter.” Ze beschikken over 16 verschillende sportteams, spelend in het blauw met goud. Het mannelijke voetbalteam speelt al sinds 1988 mee op competitief niveau.

 

Wij zijn ervan overtuigd dat Joep van toegevoegde waarde gaat zijn in Amerika en ook daar de ballen tegen het net zal werken. Door zijn snelheid, fysieke kracht en winnaarsmentaliteit zal hij zich onderscheiden en het spel van “The Rams” naar een hoger niveau tillen.

 

Wij wensen Joep veel succes en plezier in Amerika. Geniet ervan!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.