Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Joep Claassen vertrekt naar Oklahoma Christian University!

Joep Claassen vertrekt naar Oklahoma Christian University!

Joep Claassen vertrekt deze zomer naar Amerika om voetbal en studie te gaan combineren aan de Oklahoma Christian University.

Toen Joep 6 jaar jong was, begon hij met voetballen bij ZSV Zeilberg. Hier speelde hij in de hoogste jeugdteams. Daarnaast was hij ook vaak aanvoerder van deze teams. Joep is geselecteerd voor KNVB-district talenten teams O13, O14 en O15.
Ook speelt Joep zaalvoetbal, dit heeft hij gedaan op het hoogste nationale niveau van de leeftijd 12 tot 18. En ook voor de KNVB-zaalvoetbalteams O15 en O17.

Joep debuteerde in het eerste van ZSV Zeilberg op 17-jarige leeftijd. Vanaf het seizoen ‘17/’18 is hij een basisspeler van het eerste. Joep is een diverse speler die overal op het middenveld en als centrale verdediger kan spelen. Hij is op zijn best als verdedigende middenvelder.

De juiste keuzes maken en tactisch ijzersterk zijn, kan je gemakkelijk aan Joep overlaten. Daarnaast is hij een echte leider en kan hij goed coachen. Hij doet er alles aan om te winnen, want verliezen staat niet in zijn woordenboek. Ook is Joep jaren actief geweest als jeugdcoach bij zijn club ZSV Zeilberg.

In Oklahoma gaat Joep de Eagles versterken. Zij komen uit in de Lone Star Conference. Joep zal niet de enige Nederlander in het team zijn, want KingsTalent Student-Athlete Thomas van der Meulen is de spits van The Oklahoma Christian University Eagles.

 

Wij wensen Joep heel veel plezier en succes toe in Amerika!
Laatst stond Joep in de lokale krant! Heb je dit gemist? Check onze website voor het krantenartikel.

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.