Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Joëlle Schoenmaker gaat komend seizoen spelen voor Wabash Valley College!

Joëlle Schoenmaker gaat komend seizoen spelen voor Wabash Valley College!
Bron: Foto van Dana

Joëlle Schoenmaker gaat haar club Always Forward verlaten voor een avontuur in Amerika. Ze gaat spelen voor Wabash Valley College!

Joëlle begon op 7-jarige leeftijd met voetballen bij Always Forward. Tijdens de tijd bij de club speelde ze constant in het eerste team. Ook wist ze gedurende de jaren in deze teams meerdere kampioenschappen binnen te slepen. In de periode bij de O11 wist ze zelfs 4e te worden op het nationale kampioenschap voor die leeftijdscategorie. In het seizoen 2022-2023 komt Joëlle uit bij Always Forward O17 in de Hoofdklasse (2e hoogste O17 nationale competitie in Nederland).

Joëlle is een echte speelster voor op het middenveld. Ze speelt het best als centrale middenvelder, maar kan ook als aanvallende middenvelder spelen. Ze heeft een uitstekend technisch vermogen en hele goede pass kwaliteiten. Ze weet zich uitstekend te positioneren en heeft het vermogen om goals te scoren.

Vrienden en familie omschrijven Joëlle als een sportieve meid. Ze houdt van sporten, vooral voetbal. Joëlle is erg competitief; ze probeert elke wedstrijd te winnen! Op school heeft ze extra sportlessen en leert ze hoe ze evenementen moet organiseren. Daardoor is ze zelfstandig en neemt ze het voortouw bij het organiseren van evenementen. Verder is Joëlle graag in de buurt van mensen waar ze van houdt en maakt ze graag plezier.

Komend seizoen zal Joëlle gaan voetballen voor Wabash Valley College. Het team heeft vorig jaar niet het seizoen gedraaid waar ze op gehoopt hadden. Ze wisten maar zes van de zeventien wedstrijden te winnen waarbij er ook nog twee keer werd gelijkgespeeld. Voor Joëlle liggen er dus genoeg kansen om komend seizoen een plekje op het middenveld te veroveren. Wij hebben er al vertrouwen in dat dit dan ook gaat lukken en ze mooie prestaties neer gaat zetten.

Wij wensen Joëlle veel succes komend seizoen in Amerika en zien graag mooie verhalen voorbij komen over haar prestaties!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.