Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Jesse Bank versterkt National Champions CMU Eagles

Jesse Bank zal na de zomer van 2021 de overstap gaan maken naar Central Methodist University. Hij gaat deel uitmaken van de CMU Eagles die al 2 jaar op rij National Champions zijn geworden.

Net als vele jongetjes begon Jesse op jonge leeftijd met voetballen bij zijn lokale club. Dit begon voor Jesse op zijn vijfde bij VV Kruiningen. Het bleek erg goed te gaan bij zijn club en er waren snel clubs geïnteresseerd om hem over te nemen. Jesse ging vervolgens spelen voor VV Kapelle, om op een hoger regionaal niveau te kunnen spelen. Hij deed het zo goed dat hij uiteindelijk geselecteerd werd door de KNVB om voor het regionaal team te komen spelen. Vervolgens werd hij geselecteerd door JVOZ en daar speelde hij op het één na hoogste niveau van Nederland waar hij speelde tegen profclubs. Hij presteerde erg goed en werd daarom in de o17 gekozen als aanvoerder van zijn team. Daarna maakte hij van JVOZ de overstap naar VV Kloetinge o19, omdat hierdoor studie en sport makkelijker te combineren was. Met VV Kloetinge o19 bereikte hij zowel de beker finale als de play-offs finale en scoorde in dat seizoen maar liefst 10 keer. In het seizoen 2018-2019 werd hij gevraagd om voor het eerste elftal van VV Goes te komen spelen in de 3e divisie. In het seizoen 2019-2020 kwam hij als basisspeler uit voor VV Goes 1.

Jesse is een linksbenige centrale verdediger die fysiek erg sterk is. Sterke punten van de sterke centrale verdediger zijn: zijn kopkracht, zijn fysieke kracht, zijn duelkracht, zijn passing, zijn voorzetten, zijn coaching en zijn winnaarsmentaliteit.

Central Methodist University

Central Methodist University is een universiteit gelegen in Fayette, Missouri. De school heeft een studentenaantal van 3.382. Met fantastische faciliteiten als Davis Field waar de CMU Eagles hun thuiswedstrijden spelen kom je niet te kort als student-athlete in Fayette.

CMU Eagles

Het voetbalprogramma van de Central Methodist University staat bekend als een programma van top niveau. De CMU Eagles komen uit in de Heart of Amerika Conference van de NAIA. In de afgelopen twee seizoenen werden de CMU Eagles maar liefst twee keer National Champion, een prestatie van top niveau. Wij zijn ervan overtuigd dat Jesse een goede toevoeging wordt aan het team en hopelijk kan hij volgend seizoen zijn steentje bijdragen om het National Championship voor de derde keer binnen te slepen. Maar met zijn kwaliteiten moet dat helemaal goed gaan komen daar in Missouri.

 

Wij zijn ervan overtuigd dat Jesse het goed gaat doen in Missouri en willen hem super veel succes, maar vooral erg veel plezier wensen in de VS!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.