Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Jeroen Kokje verruilt Nederland voor de Verenigde Staten

Jeroen Kokje verruilt Nederland voor de Verenigde Staten

De Rotterdammer tekent bij Lincoln Memorial University in Tennessee. De school telt een kleine 5000 studenten, een prima school om te focussen op studie én sport voor Jeroen. Hij zal gaan spelen in de South Atlantic Conference waar Jeroen tegenstanders als Carson Newman Eagles en Coker Cobras voorbij ziet komen.

 

 

 

Jeroen is een speler die altijd eerst verdedigend denkt. Niet gek als je favoriete positie centraal achterin is! Daarnaast kan Jeroen ook uit de voeten als rechtsback of als ‘nummer 6’. Een chocoladebeen heeft Jeroen niet, met zowel rechts als links kan hij het spel altijd verleggen zonder enige moeite. Wanneer het aankomt op een 1 tegen 1 duel, is Jeroen vaak de winnaar.

 

Bij VV SHO is Jeroen van kleins af aan al lid bij de Rotterdamse club. Hij doorliep alle eerste jeugdelftallen waar hij meestal in de hoofdklasse speelde, met als hoogtepunt: kampioen geworden in de hoofdklasse met de A1 van vv SHO. Als A-junior maakte hij ook al zijn debuut bij het eerste elftal. Na een halfjaar in het tweede elftal te hebben gevoetbald, werd Jeroen al doorgeschoven naar het vaandelteam. De afgelopen 2 jaar heeft hij ook een basisplaats afgedwongen.

 

 

 

Veel succes daar, Jeroen!

Wij blijven Jeroen volgen, jij ook? Houd onze Instagram in de gaten voor updates!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.