Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Jelle Siebring tekent bij “The Big Blue” Millikin University

Jelle Siebring tekent bij “The Big Blue” Millikin University

Jelle Siebring heeft een overeenkomst bereikt met de Millikin University in Illinois. Jelle gaat voetballen en studeren voor de “Big Blues”.

 

Jelle begon op zijn 6 met voetballen bij VV Gieten. Hij doorliep alle jeugdteams in de eerste elftallen in de hoogste regionale competities. Op 15-jarige leeftijd maakte hij de overstap naar Achilles 1894, om met de o17 uit te komen in de nationale competitie. In zijn eerste seizoen was hij meteen een basisspeler en van grote waarden voor zijn team. In de twee seizoenen dat de jonge Siebring actief was voor Achilles speelde hij, ondanks zijn leeftijd, voor zowel de o17 als de o19. Bovendien speelde hij met Achilles op internationale toernooien waar hij het opnam tegen profclubs uit andere landen. In het daaropvolgende seizoen moest hij toch de keuze maken om terug te keren bij zijn oude liefde VV Gieten. Omdat hij begon aan zijn laatste jaar op de middelbare school, was hij veel tijd kwijt aan studeren. In zijn eerste seizoen dat hij terug was bewees Jelle direct dat hij nog steeds erg goed kon voetballen. Met 7 goals en 5 assists in maar 11 wedstrijden, had hij zijn vorm direct weer te pakken. Echter kon hij deze goede lijn niet doortrekken door het staken van de competitie in verband met het coronavirus.

 

Jelle is een veelzijdige voetballer die op meerdere posities inzetbaar is, maar zich het meest thuis voelt op de centrale middenvelder positie. Met kwaliteiten als: erg goede techniek, goede passing, zijn spelinzicht en de 1 tegen 1 situatie. Tel daar zijn goede schot en uitstekende conditie bij op en het maakt hem tot een complete middenvelder. Een middenvelder waar de “Big Blues” heel veel plezier aan gaan beleven, daar zijn wij van overtuigd.

 

De Millikin University “Big Blues” komen uit in de College Conference of Illinois and Wisconsin. Dat betekent dat Jelle uitwedstrijden gaat spelen door heel Illinois en Wisconsin. Een super vette ervaring als je het ons vraagt.

 

Wij willen Jelle graag erg veel succes en vooral veel plezier wensen in “The States”!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.