Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Jasper Schinkel is Aquinas Saint of the Week

Afgelopen week scoorde Jasper Schinkel zijn 5e doelpunt van het seizoen wat tevens het winnende doelpunt was. Dit was al de 3e keer dat Jasper de matchwinner was. Zijn doelpunten zijn vaak van groot belang en dit was voor Aquinas College reden genoeg om hem te belonen met de award: Aquinas Saint of the Week!

Zaterdag, 3 april, speelde de Aquinas Saints tegen Concordia University uit Michigan. De Saints kwamen na 12 minuten al op 1-0 voorsprong door een mooie vrije trap die werd binnen geschoten. In de tweede helft, na 55 minuten spelen, deed Concordia wat terug waardoor er een 1-1 stand op het scorebord kwam te staan. Deze stand bleef ruim 20 minuten staan totdat Jasper Schinkel het laatste en winnende doelpunt maakte. In de slotfase kreeg de tegenpartij wel nog een aantal schoten en corners tegen maar deze wisten zij niet om te zetten in een doelpunt. Eindstand 2-1 in het voordeel van Aquinas College.

Een fantastische prestatie Jasper, gefeliciteerd!

Vandaag, donderdag 8 april, speelt Jasper met het Aquinas College tegen University of Michigan – Dearborn. De wedstrijd begint om 7 P.M. (01:00 Nederlandse tijd).