Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Jasper Aarts verlaat Nederland om te gaan voetballen en studeren aan Southeastern Community College!

Jasper Aarts verlaat Nederland om te gaan voetballen en studeren aan Southeastern Community College!
Bron: Roos Knijnenburg

Na de zomer gaat Jasper zijn droom achterna in Amerika, hij gaat spelen voor Southeastern Community College!

Jasper begon op 4-jarige leeftijd met voetballen bij SV Deurne. Hier speelde hij altijd in de hoogste teams van zijn leeftijdscategorie, op meerdere posities in het middenveld. In de onder 17 was hij een belangrijke basisspeler op de nummer 10 positie en aanvoerder. In deze leeftijdscategorie scoorde hij meer dan 30 doelpunten!

Hij speelde vaak wedstrijden met het onder 19 team ondanks dat hij speler van de onder 17 was. Hij stroomde al vroeg door naar het onder 23-team tijdens het seizoen 2022-2023 en maakte in dit seizoen ook zijn debuut voor het 1e seniorenteam, waar hij meteen een doelpunt maakte.

In het huidige seizoen begon hij als speler van het onder 23 team maar halverwege het najaar van 2023 werd hij speler van het 1e seniorenteam, uitkomend in de hoogste regionale amateurcompetitie voor senioren in Nederland.

Vrienden en familie beschrijven Jasper als een zeer sociaal, vrolijk en enthousiast persoon die gemakkelijk met iedereen in een groep kan opschieten. Hij is gepassioneerd over het voetbalspel en geeft zijn kennis ook door als onder 12-jeugdtrainer bij zijn club. Als speler staat hij erom bekend dat hij veel energie in het spel stopt en het uiterste van zichzelf en iedereen om hem heen verwacht.

Jasper kan op meerdere posities in het centrum van het veld spelen, of als linkervleugelspeler, maar hij speelt het liefst als aanvallende middenvelder. Na de zomer gaat hij spelen voor Southeastern Community College. Afgelopen seizoen heeft het team van Southeastern Community College het zwaar gehad, vijftien keer verloren ze en ze wisten maar twee wedstrijden te winnen. Met de komst van deze scorende speler zullen deze mindere statistieken snel verbeteren!

We wensen Jasper super veel succes en plezier bij Southeastern Community College!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.