Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Jarno Peeters wordt een Limestone Saint!

Jarno Peeters wordt een Limestone Saint!

Na een jeugdopleiding bij VVV Venlo en een enorm kleurrijke en succesvolle carrière vol met doelpunten en assists in Nederland, verkast Jarno naar South Carolina om aan zijn teamgenoten van de Limestone Saints te laten zien wat hij in huis heeft!

 

Jarno kan overal op het middenveld spelen, maar speelt het beste als centrale middenvelder. Zijn techniek, passing en tactisch inzicht zijn de sterkste kwaliteiten. Met een fantastische balaanname, -controle en -beheersing is hij erg sterk in balbezit en zijn sterke steek- en crosspass gecombineerd met zijn tactisch inzicht maken hem de ideale middenvelder. Onder anderen door zijn loopvermogen en leiderschap heeft Jarno inmiddels heel wat jaren als aanvoerder er op zitten. Verder heeft Jarno ervaring in de spits, waar hij regelmatig zijn goaltjes heeft meegepikt.

Jarno’s voetbalcarrière begon bij SV Leunen, maar hij werd al snel weggekaapt door de jeugdopleiding van professionele club VVV Venlo. Hier speelde Jarno 6 seizoenen, waarvan hij er de meeste als aanvoerder door heeft gebracht. Helaas liep Jarno een rugblessure op, waardoor wedstrijden spelen voor een periode een stukje lastiger werd.

In het seizoen 2013/2014 maakte hij de overstap naar JVC Cuijk. Hier speelde hij drie seizoenen, waarvan twee in de B1 en één in de A1. Het eerste jaar bij JVC Cuijk speelde Jarno 30 wedstrijden in de Hoofdklasse waarin hij acht keer tot scoren kwam en 16 assists wist te leveren. Dit seizoen won hij de competitie, beker en districtsbeker, een fantastische prestatie! Het seizoen hierna werd Jarno aanvoerder en wederom kampioen, met 12 goals én 12 assists in 28 wedstrijden. Het laatste seizoen bij JVC Cuijk speelde Jarno in de A1, wederom als aanvoerder, ditmaal werd hij geen kampioen maar kwalificeerde hij zich wel voor de play-offs voor promotie.

Na zijn kleurrijke tijd bij JVC Cuijk, vol met prijzen en geweldige individuele prestaties was het tijd voor de volgende stap in zijn voetbalcarrière: SV Venray A1. In het eerste seizoen bij zijn nieuwe team werd hij meteen met de aanvoerdersband vertrouwd, en terecht; ze wonnen namelijk de beker en werden kampioen! In 28 wedstrijden was Jarno wederom erg productief, hij wist 10 keer te scoren en 16 assists te leveren. Vanaf het seizoen 2017/2018 speelt Jarno in het eerste van SV Venray. In dat seizoen was hij basisspeler en speelde hij 28 wedstrijden waarin hij 5 goals en 5 assists gaf. In het seizoen 2018/2019 vertrok Jarno naar Amerika voor een minor, waardoor hij dat seizoen slechts 5 wedstrijden speelde.

 

Het nieuwe team en daarbij ook de nieuwe school van Jarno, Limestone College, speelde vorig seizoen 20 wedstrijden. De Limestone Saints wonnen er 11, verloren er 7 en speelde twee keer gelijk. In de 20 gespeelde wedstrijden scoorde de Saints maar liefst 45 keer, terwijl ze er 17 tegen kregen. De aanvallend sterke ploeg heeft er een geweldige speler bij, die ongetwijfeld zijn bijdrage zal gaan leveren aan de doelpunten van volgend seizoen.

Wij zijn erg nieuwsgierig naar Jarno zijn wedstrijden bij zijn nieuwe team! Wil jij up-to-date blijven over Jarno en andere talenten? Bekijk dan onze Instagram pagina @kingstalentnl !

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.