Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Jade Derks gaat naar Louisiana State University Shreveport!

Jade Derks gaat naar Louisiana State University Shreveport!

Jade Derks gaat Nederland verlaten voor een avontuur in Amerika! ze gaat spelen voor Louisiana State University Shreveport.

Jade is op 5-jarige leeftijd begonnen met voetballen bij voetbalvereniging RKSV Venhorst. Ze speelde bij de jongens in de O-9 en O-11 en wist kampioen te worden bij de O-11. Door haar hoge spelniveau is ze overgestapt naar Boekel Sport, jongens O-13 wat uitkomend in een hogere competitie. In het tweede jaar bij Boekel Sport wist ze ook kampioen te worden.

In 2021-2022 maakte ze in de winterstop de overstap naar RKSV Nuenen waar ze ging spelen voor de O-17 wat uitkomt op het 2e hoogste nationale jeugdcompetitie. Hier werden ze ongeslagen kampioen. Ook in het 2022-2023 seizoen wisten ze ongeslagen kampioen te worden. Momenteel maakt Jade deel uit van het hoogste seniorenteam van RKSV Nuenen, dat uitkomt in de op één na hoogste nationale seniorencompetitie. Jade is pas 16 jaar oud en nu al een starter voor het team.

Jade kan als middenvelder en als aanvaller spelen. Ze speelt het beste als aanvallende middenvelder. Jade is geweldig in de kleine ruimtes en weet gemakkelijk het doel te vinden. ook heeft ze een erg goede trap waardoor hoekschoppen en vrije trappen altijd gevaarlijk zijn.

Vrienden en familie omschrijven Jade als een sociaal en leuk persoon om erbij te hebben. Ze brengt graag tijd door met haar familie en vrienden en is ook vaak bezig met andere sporten, zoals tennis en snowboarden. Ze is verantwoordelijk en doelgericht en zal hard werken om succes te behalen op welk gebied dan ook. Jade is intelligent, vriendelijk en een echte teamspeler.

Louisiana State University Shreveport heeft afgelopen seizoen een erg sterk seizoen gedraaid met een overal record van 13 winst, 4 verlies en 3 keer een gelijkspel. Wij denken dat Jade een toegevoegde waarde is voor dit team om nog meer te winnen komend seizoen.

Wij wensen Jade veel succes en zien benieuwd naar haar prestaties in Amerika!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.