Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Jack Benus gaat zijn Amerikaanse dromen achterna!

Jack Benus gaat zijn Amerikaanse dromen achterna!

Jack Benus gaat zijn jeugdclub SBC verlaten voor een Amerikaans Avontuur! Hij gaat spelen voor Community College of Baltimore County.

Jack begon op 6-jarige leeftijd met voetballen bij zijn plaatselijke club SBC. Hij Speelde altijd in de hoogste teams van zijn leeftijdscategorie. Dankzij zijn goede spel ging hij vaak vervroegd door naar een hogere leeftijdscategorie. In het begin speelde hij voornamelijk als centrale middenvelder, maar tegenwoordig is hij meer in de aanvallende rol op het middenveld of als spits terug te vinden op het veld. Jack wist topscorer te worden in de O15 tijdens het seizoen 2021-2022. In het seizoen daaropvolgend kwam hij uit in de O17 waarin hij een leidende rol had in het veld door het team bij de hand te nemen met doelpunten en assists.

Ondanks zijn relatief jonge leeftijd is hij een fysiek speler die sterk aan de bal is. Hij beschikt over een uitstekende techniek en goede dribbelvaardigheden. Hij kan goed het spel lezen waardoor hij de juiste tactische beslissingen weet te maken.

Vrienden en familie omschrijven Jack als een sociaal persoon met een goed gevoel voor humor in een hechte vriendengroep. Hij is een harde werker, die toegewijd is aan zijn doelen en daar met goed vertrouwen naartoe werkt. Hij is zeer competitief op het veld, maar wil ook zichzelf en de mensen om hem heen verbeteren. Om deze reden was hij de afgelopen 4 seizoenen ook jeugdtrainer van zijn voetbalclub.

Komend seizoen zal Jack zijn debuut gaan maken bij het team van Community College of Baltimore County. Het team heeft afgelopen seizoen een uitstekend jaar gedraaid met een overal record van negentien overwinning weggezet tegen twee verliespartijen. Jack zal in een concurrentiestrijd terecht komen voor een basisplaats aangezien het team afgelopen seizoen tot 104 doelpunten wist te komen.

Wij hebben alle vertrouwen erin dat Jack het hier goed gaat doen en wensen hem dan ook veel succes! We horen graag mooie verhalen over je prestaties in Amerika!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.