Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Isa Volmer is volgende Nederlandse talent bij de Plainsmen

Isa Volmer is volgende Nederlandse talent bij de Plainsmen

Frank Phillips College tekent Isa Volmer als volgende Nederlandse versterking voor het volleybalteam van de school. Deze zomer zal Isa haar middelbare school afronden waarna ze klaar is voor een Amerikaans avontuur. Ze zal een opleiding gaan volgen aan de Texaanse onderwijsinstelling en daarnaast aansluiten bij het volleybalteam, waar na de zomer ook Esmee Zoetelief zal gaan spelen.

 

Isa Volmer was al op jonge leeftijd veel met sporten bezig. Ze heeft naast volleyballen ook gevoetbald en gedanst. Op 12-jarige leeftijd besloot ze te gaan volleyballen bij Peelpush in Meijel. Ze speelde op 13-jarige leeftijd al met de meiden van het O16 team mee, wat uitkwam in de Hoofdklasse en in de Topklasse, waar de beste teams van de Hoofdklasse aan mee doen. Op 15-jarige leeftijd mocht ze al regelmatig met de senioren meedoen en toen ze 16 was speelde ze vast in het 3e vrouwenteam wat uitkwam in de 3e divisie, het hoogste regionale niveau. Hier speelt ze op dit moment nog steeds.

Het Frank Phillips College is een openbare hogeschool gevestigd in Borger, Texas. De school is opgericht in 1948 en beschikt over verschillende sportteams waaronder een damesvolleybalteam waar Isa en Esmee dit najaar zullen aansluiten. De sportteams van de school worden ook wel de Plainsmen genoemd. Het volleybalteam komt uit in de NCJAA Region 5 samen met 19 andere teams uit Texas en New Mexico. Met de ervaring die Isa heeft als aanvoerder zal ze het team goed kunnen aansturen en wij zijn ervan overtuigd dat ze het gaat maken in Amerika!

Wij wensen Isa veel succes met het behalen van haar diploma en alvast heel veel plezier en succes in de Verenigde Staten!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.