Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
#Fromtheboardroom

Internship – Social Media Manager

Wil jij werken aan dromen van topsporters? Zet de eerste stappen in je professionele carrière in een jong, dynamisch, sportief en snel groeiend bedrijf in een internationale omgeving. Lees snel verder!

Als Social Media Koning volg je onze talenten op de voet. Je beleeft hun avonturen op de voet, je kruipt in de huid van onze talenten. Je staat in direct contact met ze en weet alles van hun avonturen.

Onze KingsTalent student-atleten, verspreidt over heel Amerika, jagen hun dromen na. Aan de andere kant van de wereld maken zij de meest waanzinnige dingen mee. Zij sporten en studeren op topniveau, reizen het gehele land door om wedstrijden te spelen. Via social media geven we onze (toekomstige) student-athletes, volgers, vrienden en familie een uniek kijkje in de keuken van het Amerikaanse college sports. Dagelijkse updates omtrent prestaties, avonturen, diepte interviews, videos, vlogs en onderzoek.

Voor de periode januari/februari tot en met juni/juli zijn wij op zoek naar een stagiair Social Media Manager op ons kantoor in Gemert.

Als social media manager ben je verantwoordelijk voor alle online content op onze social media kanalen. Als social media koning ben jij…

  • nieuwsgierig naar alle ontwikkelingen van onze talenten in de VS.
  • dagelijks op zoek naar nieuws, nieuwswaardigheden, achtergrondinformatie en passende content over onze talenten en betreffende sportteams.
  • op zoek naar het interessante verhaal achter de student-sporter/school.
  • de bedenker en uitvoerder van nieuwe concepten. Ervaring met Premiere Pro, Photoshop of soortgelijke programma’s is een pré.
  • degene die interessante content creëert voor diverse toepassingen en kanalen.
  • degene die verantwoordelijk is voor de doelstellingen die per online kanaal worden gesteld.
  • eindverantwoordelijk voor onze social media kanalen.

Daarnaast word je actief betrokken bij evenementen en communicatie-activiteiten en is er voor de stagiair(e) een passende vergoeding.

Ben jij de social media koning die KingsTalent nodig heeft? Ben je sportgek, creatief, kun je planmatig werken en ben je communicatief vaardig? Ben je 3e jaars SPECO-, communicatie- of marketingstudent en op zoek naar een meewerkstage voor de periode van januari/februari tot en met mei/juni? Aarzel dan niet en stuur je cv met motivatiebrief naar Kelly van Ballegooijen (kelly@kingstalent.com) en wie weet kom jij ons team versterken!

Zet jij je eerste professionele stappen in een jong, dynamisch, sportief en internationaal bedrijf?

 

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.