Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
#Fromtheboardroom

Internship – Social Media Manager

KingsTalent timmert continu aan de weg. Sinds onze start in 2015 zijn we als een komeet omhoog geschoten en hebben we inmiddels al ruim 1000 student-athletes naar Amerika begeleid. Sporten en studeren op topniveau, dagelijks trainen en veel van het land mogen zien. Deze sporters hebben aan ambitie geen gebrek! Net als KingsTalent! Vind jij het interessant om onderdeel te zijn van een ambitieus, internationaal georiënteerd sport consultancybureau die dromen realiseert voor haar student-sporters? Voor de periode september 2024 – januari 2025 en februari 2025 – juni 2025 zijn wij op zoek naar een stagiair social media op ons kantoor in Den Bosch.

Als Social Media Koning volg je onze talenten op de voet. Je beleeft hun avonturen op de voet, je kruipt in de huid van onze talenten. Je staat in direct contact met ze en weet alles van hun avonturen. Onze KingsTalent student-atleten, verspreidt over heel Amerika, jagen hun dromen na. Aan de andere kant van de wereld maken zij de meest waanzinnige dingen mee. Zij sporten en studeren op topniveau, reizen het gehele land door om wedstrijden te spelen. Via social media geven we onze (toekomstige) student-athletes, volgers, vrienden en familie een uniek kijkje in de keuken van het Amerikaanse college sports. Dagelijkse updates omtrent prestaties, avonturen, diepte interviews, videos, vlogs en onderzoek. Bovendien word je actief betrokken bij evenementen en communicatie-activiteiten en werk je nauw samen met de stagiair commercieel medewerker. Daarnaast is er voor de stagiair(e) een passende vergoeding.

Als social media manager ben je verantwoordelijk voor alle online content op onze social media kanalen en ben jij…

  • nieuwsgierig naar alle ontwikkelingen van onze talenten in de VS.
  • dagelijks op zoek naar nieuws, nieuwswaardigheden, achtergrondinformatie en passende content over onze talenten en betreffende sportteams.
  • op zoek naar het interessante verhaal achter de student-sporter/school.
  • de bedenker en uitvoerder van nieuwe concepten. Ervaring met Premiere Pro, Photoshop of soortgelijke programma’s is een pré.
  • degene die interessante content creëert voor diverse toepassingen en kanalen.
  • degene die verantwoordelijk is voor de doelstellingen die per online kanaal worden gesteld.
  • eindverantwoordelijk voor onze social media kanalen.

Ben jij de social media koning of koningin die KingsTalent nodig heeft? Ben je sportgek, creatief, kun je planmatig werken en ben je communicatief vaardig? Ben je 3e jaars SPECO-, communicatie- of marketingstudent en op zoek naar een meewerkstage voor de periode van september-januari of februari-juni? Aarzel dan niet en stuur je cv met motivatiebrief naar Kelly van Ballegooijen (kelly@kingstalent.com) en wie weet kom jij ons team versterken!

Zet jij je eerste professionele stappen in een jong, dynamisch, sportief en internationaal bedrijf?

Bedrijfsomschrijving
KingsTalent is opgericht voor talentvolle Nederlandse student-sporters die op zoek zijn naar een life changing experience! Het combineren van sport en studie op hoog niveau in het sportgekke Amerika is een unieke belevenis. Met focus op persoonlijke begeleiding opent KingsTalent deuren voor jou in het land van de onbegrensde mogelijkheden. In gezamenlijk overleg gaat KingsTalent, op basis van jou sportief talent, academische vaardigheden en ambities, op zoek naar de juiste match. Samen geven we jouw dromen vorm. Dreams do come true. KingsTalent staat in contact met meer dan 5.000 college coaches verspreid over de gehele Verenigde Staten in de verschillende divisies; D1, D2, D3 en NAIA. Door onze brede focus zijn we in staat om ons netwerk in te zetten om jouw droom te verwezenlijken. Standplaats Den Bosch.

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.