Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
#Fromtheboardroom

Internship – Commercieel medewerker

KingsTalent timmert continu aan de weg. Sinds onze start in 2015 zijn we als een komeet omhoog geschoten en hebben we inmiddels al ruim 600 student-athletes naar Amerika begeleid. Sporten en studeren op topniveau, dagelijks trainen en veel van het land mogen zien. Deze sporters hebben aan ambitie geen gebrek! Net als KingsTalent! Vind jij het interessant om onderdeel te zijn van een ambitieus, internationaal georiënteerd sport consultancybureau die dromen realiseert voor haar student-sporters? Voor de periode januari/februari tot en met juni/juli  zijn wij op zoek naar een stagiair commercieel medewerker op ons kantoor in Gemert.

Als commercieel medewerker ben je een allround duizendpoot, verantwoordelijk voor het uitvoeren van het marketingplan. Je geeft handen en voeten aan de ambities en strategie voor zowel de korte als lange termijn. Met je ene oog kijk je in de organisatie rond en met het andere oog kijk je naar de kansen en de mogelijkheden buiten. Enerzijds zal je werk bestaan uit het uitvoeren van operationele zaken. Oa ter ondersteuning van sportconsultants, social media of evenementen. Anderzijds word je actief betrokken bij communicatie-activiteiten en strategische vraagstukken vanuit ons bedrijf. Bovendien werk je nauw samen met de social media manager. Daarnaast is er voor de stagiair(e) een passende vergoeding.

Als commercieel medewerker ben je…

– communicatief vaardig in woord en geschrift.
– gestructureerd.
– analytisch sterk.
– niet bang voor een uitdaging.
– zelfstandig.
– de duizendpoot die wij zoeken?

Voldoe je aan bovenstaande criteria en ben je bovendien een sportgek? Ben je 3e jaars SPECO-, communicatie- of marketingstudent en op zoek naar een leuke en leerzame meewerkstage bij een internationaal opererend sportbedrijf voor de periode van januari/februari tot en met juni/juli? Aarzel dan niet en stuur je cv met motivatiebrief naar Kelly van Ballegooijen (kelly@kingstalent.com)  en wie weet kom jij ons team versterken!

Zet jij je eerste professionele stappen in een jong, dynamisch, sportief en internationaal bedrijf?

Bedrijfsomschrijving
KingsTalent is opgericht voor talentvolle Nederlandse student-sporters die op zoek zijn naar een life changing experience! Het combineren van sport en studie op hoog niveau in het sportgekke Amerika is een unieke belevenis. Met focus op persoonlijke begeleiding opent KingsTalent deuren voor jou in het land van de onbegrensde mogelijkheden. In gezamenlijk overleg gaat KingsTalent, op basis van jou sportief talent, academische vaardigheden en ambities, op zoek naar de juiste match. Samen geven we jou dromen vorm. Dreams do come true. KingsTalent staat in contact met meer dan 5.000 college coaches verspreid over de gehele Verenigde Staten in de verschillende divisies; D1, D2, D3 en NAIA. Door onze focus op voetbal, hockey en volleybal zijn we in staat om ons netwerk in te zetten om jou droom te verwezenlijken. Standplaats Gemert.

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.