Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Ilse Westera, Big East Freshman of the Week

Na een fantastisch weekend voor Ilse Westera kon het dan ook niet uitblijven… De oud-speelster van DMHC Dordrecht maakt van haar overstap naar de VS direct een succes. Ilse wist haar eerste persoonlijke award in wacht te slepen en werd uitgeroepen tot Freshman of the week!

 

 

Ilse speelde een belangrijke rol in de twee overwinningen van Old Dominion University; de 4-3 winst in overtime tegen Nr. 22 William & Mary en vervolgens een 3-0 zege op  Nr. 17 James Madison University.
De middenvelder wist zich gelijk te ontpoppen als een waardevolle speler binnen het field hockey team! Zo was Ilse goed voor drie doelpunten en daarnaast leverde ze nog een assist af in het weekend. De freshman scoorde twee maal in het zwaarbevochten duel tegen William & Mary en wist eigenhandig de wedstrijd te laten kantelen door de 2-2 en 3-2 in het mandje te leggen!

 

 

Ilse had de smaak dus goed te pakken en wist dit door te trekken in haar volgende wedstrijd tegen James Madison want na 25 minuten wist de Nederlandse de score te openen! Ilse wist daarnaast ook nog de 2-0 voor te bereiden wat uiteindelijk de basis was voor een overtuigende 3-0 zege over James Madison. Bekijk hieronder de highlights van het weekend van Ilse!

 

 

Het seizoen is amper begonnen en Ilse weet zich al direct te onderscheiden. Een prestatie om trots op te zijn. Natuurlijk blijven we Ilse en ODU op de voet volgen en houden jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen. Mocht je meer willen weten over onze talenten en hun dagelijkse avonturen; volg ons op Insta.

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.