Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Hugo Brooijmans verlaat Kampong en gaat spelen voor Skagit Valley College

Hugo Brooijmans verlaat Kampong en gaat spelen voor Skagit Valley College

Hugo begon op 7-jarige leeftijd met voetballen bij zijn lokale club Kampong in Utrecht. Voordat hij met voetbal begon, deed hij ook aan andere sporten zoals tennis en rugby.

Een hoogtepunt in zijn carrière was het winnen van het kampioenschap in het seizoen 2021-2022 en de promotie naar de op een na hoogste regionale jeugdcompetitie in Nederland. Hugo heeft altijd op een goed niveau gespeeld. In het seizoen 2023-2024 speelt hij in de op twee na hoogste regionale jeugdcompetitie in Nederland.

Hugo wordt door vrienden en familie beschreven als een sociale en vrolijke persoon. Hij is zeer doelgericht in het leven en neemt beslissingen op basis van zijn levensdoelen. Zijn doorzettingsvermogen stelt hem in staat om succesvol te zijn in alles wat hij doet. Hij is de aanvoerder en leider van zijn team, altijd bereid om als eerste de strijd aan te gaan en geen uitdaging uit de weg te gaan.

Hugo is een veelzijdige verdediger die op elke positie in de verdediging kan spelen, maar het beste presteert als centrale verdediger. Hij beschikt over uitstekende verdedigende vaardigheden en is sterk in het tackelen. Daarnaast heeft hij een goede luchtcontrole en is hij sterk in positionering en tactisch inzicht. In 1-tegen-1 verdedigende situaties staat hij zijn mannetje. Hugo staat bekend om zijn doorzettingsvermogen en harde werkethiek, waardoor hij een waardevolle speler is voor zijn team. Als teamaanvoerder toont hij leiderschap op en buiten het veld, en heeft hij ook coachingkwaliteiten om zijn teamgenoten te begeleiden en te motiveren.

Na de zomer zal Hugo de overstap maken naar het men’s soccerteam van Skagit Valley College wat in de staat Washington ligt. Het team van coach Richard Henderson begon het afgelopen seizoen niet heel sterk maar herpakte zich uiteindelijk nog goed. Zo werden de laatste 8 wedstrijden niet verloren en wisten ze er hier zelfs 6 van winnend af te sluiten. Hopelijk kunnen ze met de verdedigende kwaliteiten van Hugo deze lijn doorzetten.

Wij wensen Hugo veel succes met zijn stap naar Skagit Valley College!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.