Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Honkballer Miquel Willem vertrekt naar Panola College!

Honkballer Miquel Willem vertrekt naar Panola College!
Bron: Phrake Photography

Honkballer Miquel Willem laat de Hoofddorp Pioniers achter zich en versterkt het baseball team van Panola College. Hierbij laat hij Nederland achter zich en vertrekt hij naar het sportgekke Amerika.

De zeventienjarige honkballer speelt op dit moment bij de heren 1 van Hoofddorp Pioniers, waar hij uitkomt in de Hoofdklasse. Hier speelt hij samen met Arjen Nijkamp, Sem Nijman en Kaien Oukes die eerder al via KingsTalent naar Amerika vertrokken. Daarnaast maakt hij deel uit voor Talent Team NL U18 waar hij meerdere successen beleefde.

Zo werd hij derde op het EK en tweede op het WK met het Nationale U18 team. Ook werd hij zesde op het WK in Taiwan en werd hij ontving hij daar de Ron Fraser Award als Meest Veelbelovende Jeugdinternational van 2023. Miquel sloeg .360 en had een OPS van .907. Ook verdedigend was de centerfielder van grote waarde waardoor hij zelfs werd geselecteerd voor het All-World Team.

Na de zomer zal hij zijn baseball carrière gaan vervolgen in het sportgekke Amerika. Dit zal hij gaan doen bij Panola College, waar hij KingsTalent atleet Luca Pastor tegen het lijf zal gaan lopen. Spring Season in Amerika is onlangs van start gegaan en op dit moment heeft het honkbalteam een overall record van 8-5. Na de zomer zal Miquel als centerfielder het team gaan versterken en een bijdrage willen gaan leveren aan het verdedigende spel van Panola.

Wij wensen Miquel veel succes en plezier in Amerika!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.