Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Hockeyster Vera Wevers verlaat Nederland en stapt in het vliegtuig naar Amerika!

Hockeyster Vera Wevers verlaat Nederland en stapt in het vliegtuig naar Amerika!

Het hockeyteam van Mercyhurst University krijgt vanaf komende zomer versterking van Vera Wevers. Ze laat Nederland achter voor een avontuur in Erie, Pennsylvania.

Vera begon op haar zesde met hockeyen bij EHV en combineerde dat lange tijd met het beoefenen van atletiek. Ze besloot in 2020 de overstap te maken naar HC Twente, omdat ze hier op een hoger en nationaal niveau kon spelen. Ze was in het seizoen van 2021-2022 aanvoerster van haar team. Vera kan op vrijwel alle aanvallende posities uit de voeten, maar ze speelt het liefst als linker middenvelder. Op het veld is Vera zeer competitief, hardwerkend en gedreven. Ze geeft niet snel op.

Vrienden, familie en teamgenoten omschrijven Vera als een eerlijke en sociaal actieve meid. Ze is energiek, extravert en een echte doorzetter. Ook is Vera erg sportief en vind ze het leuk om veel verschillende sporten te kijken en beoefenen. Een andere passie van Vera is reizen. Ze heeft op jonge leeftijd al veel verschillende plekken bezocht en culturen ontdekt.

Vera gaat uitkomen voor het Women’s Field Hockey team van Mercyhurst University onder leiding van head coach Brittney Randolph. Het Mercyhurst-veldhockeyteam is een paar maanden geleden nog benoemd als ontvanger van de 2021 Division II National Academic Team Award door de National Field Hockey Coaches Association. Vera zal niet de eerste Nederlandse speelster zijn die aan het team wordt toegevoegd. Freshmen Evelien Hulsof en Fenna Klok hebben er al een seizoen opzitten bij het Mercyhurst-veldhockeyteam.

Wij willen Vera alvast veel plezier en succes toewensen in Amerika!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.