Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Hockeyster Isabel Franken op weg naar Missouri in Amerika!

Hockeyster Isabel Franken op weg naar Missouri in Amerika!

Isabel Franken zal deze zomer afreizen naar Amerika om daar haar talent op en naast het hockeyveld te laten zien. Ze gaat namelijk sport en studie combineren aan de Saint Louis University in Missouri.

Isabel startte haar hockeycarrière bij haar lokale vereniging Rijswijksche Hockey Club op zesjarige leeftijd. Tot haar twaalfde was ze ook nog eens een talentvolle wedstrijdzwemmen, maar ze koos uiteindelijk toch voor hockey als haar eerste sport. Nadat ze de overstap had gemaakt naar VMHC Cartouche werd aangewezen als aanvoerder. Afgelopen seizoen speelde ze voor Cartouche U18 in de Super A, een van de hoogste nationale competities in Nederland. Isabel is een veelzijdige middenvelder die enigszins de voorkeur geeft aan de linker middenpositie.

Op het veld is Isabel uiterst competitief en wil ze altijd winnen. Ze stimuleert haar team en geeft nooit zomaar op. Isabel is een echte teamspeler en is zeer coachbaar, omdat ze zich altijd probeert te verbeteren als speelster. Ook is ze een spontaan en sociaal persoon en maakt ze gemakkelijk nieuwe vrienden. Wist je dat ze naast haar academische en atletische schema ook nog werkt in een restaurant en ze jeugdhockeytrainer/coach was bij haar hockeyclub.

Het hockeyteam van Saint Louis University wordt geleid door head coach Zoe Adkins. Isabel wordt komend seizoen een Billiken, want dat ze de bijnaam van de school. De National Field Hockey Coaches Association heeft Saint Louis benoemd als ontvanger van de 2021 NFHCA Division I National Academic Team Award. SLU heeft deze prijs sinds 2014 elk jaar opnieuw binnengehaald.

 

Wij wensen Isabel heel veel succes, maar vooral ook plezier toe tijdens dit avontuur!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.