Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Hockeyster Emma van Hal stapt in het vliegtuig naar de Ball State Cardinals!

Hockeyster Emma van Hal stapt in het vliegtuig naar de Ball State Cardinals!

De 17-jarige Emma van Hal laat na 11 jaar MHC Wageningen achter zich en zet een nieuwe stap in haar sportcarrière. Vanaf de zomer van 2022 zal ze het field hockey team gaan versterken en studeren aan Ball State University.

Emma begon op 6-jarige leeftijd met hockey bij MHC Wageningen. Ze speelt in de hoogste clubteams en doet mee in de hoogste jeugdcompetitie. Naast hockey is ze ook een hardlooptalent. Ze geeft trainingen aan jeugdteams bij MHC Wageningen. Het geven van assist is haar specialiteit. Vrienden, familie en teamgenoten beschrijven Emma als een zeer sociale en atletische meid. Een meid die energiek, extravert en een echte teamspeler. Emma is erg actief, speelt en kijkt graag naar een breed scala sporten. Naast sporten speelt ze gitaar. Op het veld is Emma erg competitief, hardwerkend en gedreven. Ze geeft niet snel op, wat een goede kwaliteit is voor bij het field hockey team van Ball State University.

Ball State University ligt in Muncie, Indiana en is opgericht in 1918. Elk jaar wordt er een Dance Marathon gehouden om geld in te zamelen voor het Riley Hospital for Children in Indianapolis. De mascotte van de school is Charlie. Of er nu een sportwedstrijd, een community-event of iets anders is, je zult Charlie altijd zien tussen het publiek. Zo laadt hij het publiek op om de Cardinals aan te moedigen.

Het field hockeyteam van de Cardinals speelt in de Mid-American Conference. Ze zal hier ook wedstrijden spelen tegen bijvoorbeeld Ohio University. Dat betekent dat ze KingsTalent student-athlete Mijntje Ligtenberg tegen zal komen die de Ohio Bobcats vertegenwoordigen. Onder leiding van head coach Caitlin Walsh gaat Emma met de Cardinals spelen voor de prijzen.

Heel veel plezier en succes in Amerika, Emma!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.