Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings Updates

Hockeykeepster Saar van Dalen gaat het doel van Wagner College verdedigen

Hockeykeepster Saar van Dalen gaat het doel van Wagner College verdedigen

Saar begon op 5-jarige leeftijd met hockey bij haar plaatselijke club HC Houten. Hier doorliep ze de gehele jeugd met diverse hoogtepunten.

Zo behaalde ze het kampioenschap met HC Houten U14 in het seizoen 2018-2019. Daarna volgde ze meerdere keeperclinics, toernooien en extra keeperstrainingen, onder andere met Pirmin Blaak (Nederlands nationaal keeper). Daarnaast trainde zo ook nog extra bij HC Houten en Schaerweijde.

In de seizoenen 2020-2021 en 2021-2022 trainde Saar regelmatig met het eerste damesteam van HC Houten, terwijl ze nog in de O16 van HC Houten speelde. In het seizoen 2022-2023 werd ze volwaardig lid van HC Houten O18 en tweede keeper van het eerste damesteam van HC Houten. Het seizoen daarop werd ze geen tweede keeper meer bij het eerste team maar hat ze een vaste basisplaats onder de lat afgedwongen bij het eerste damesteam dat uitkwam in de Overgangsklasse.

Saar wordt door haar familie beschreven als enthousiast, levendig en sociaal. Ze kan gemakkelijk contact maken met anderen en houdt ervan om nieuwe avonturen aan te gaan. Saar is leergierig en staat altijd open om nieuwe dingen te leren. Ze heeft een goed gevoel voor humor en geniet ervan om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Op het hockeyveld is ze enorm gedreven om te winnen. Met haar motivatie en vastberadenheid weet ze haar teamgenoten te inspireren en betere resultaten te behalen.

Saar neemt een leidende rol op zich bij het coachen van haar teamgenoten. Tijdens wedstrijden is ze actief betrokken en staat ze bekend als een uitstekende shotstopper. Ze bezit leiderschapskwaliteiten en heeft ervaring in het coachen van anderen, vooral in 1-tegen-1 situaties.

Na de zomer zal Saar gaan spelen bij het Wagner College field hockeyteam gelegen op Staten Island, New York. Dit team komt momenteel uit in NCAA divison 1. Ze hebben afgelopen seizoen veel tegendoelpunten geïncasseerd dus ze kunnen een goede keepster erbij wel gebruiken!

Wij wensen Saar veel succes met haar overstap naar Wagner College!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.