Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Updates

KingsTalent Hockey Showcase – 2 december 2018 – Save the Date

Droom jij ervan om te hockeyen en studeren in NY of California? Ben jij op zoek naar een ‘Life Changing Experience’? Speel jezelf in de kijker voor aanwezige Amerikaanse college coaches tijdens onze eerste KingsTalent Hockey Showcase!

 


Op 2 december 2018 is het eindelijk zover! De allereerste KingsTalent Hockey Showcase in Boxtel op Sportpark Molenwijk bij MHC Mep. De showcase biedt talenten de uitgelezen mogelijkheid om zich in de kijker te spelen bij de aanwezige Amerikaanse college coaches. Voor alle ambitieuze talenten is dit dé mogelijkheid om hun kwaliteiten aan aanwezige Amerikaanse coaches te tonen. Alleen vooraf geselecteerde talenten kunnen deelnemen aan de showcase. Wil je hiervoor in aanmerking komen? Meld je dan aan door het “sign-up” formulier in te vullen op onze website (link).

 

 

 

Op 2 december start de dag met trainingssessies in de ochtend, waarbij de nadruk ligt op het technische aspect van het spel. In de middag worden er wedstrijden gespeeld in verschillende teams onder begeleiding van Nederlandse veldtrainers. Na de wedstrijden is er de gelegenheid voor geïnteresseerde coaches om kennis te maken met de talenten en ouders.

Wil je bij de showcase aanwezig zijn meld je dan eerst hier. Meer informatie volgt spoedig!

Save the Date – Zondag 2 december 2018!

 

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.