Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
#Fromtheboardroom

Het uitdagende jaar – 2019 / 2020

De vakanties zijn voorbij, de scholen zijn weer begonnen. Het afgelopen jaar hebben we gezamenlijk een fantastische prestatie geleverd. Talenten, ouders in samenwerking met ons KingsTalent team! Wat zijn we trots op jullie allemaal! Ondanks grote uitdagingen zijn we enorm trots dat we van onze talenten een fantastische terugkoppeling hebben ontvangen over de kwaliteit van onze dienstverlening. Een rapportcijfer van maarliefst 8,9! Groot compliment naar ons team!

 

 

 

 

Want het was een uitdagend en zeer intensief jaar voor ons allemaal. Een spannend jaar ook. We zoomen in op het afgelopen jaar.
En heftig jaar was het zeker voor onze talenten. Waar de een focust op het afronden van zijn of haar MBO/HAVO/VWO diploma richt de ander zich op het halen van zoveel mogelijk studiepunten (en zo hoog mogelijke cijfers). Of het afronden van hun bachelor! Toelatingstesten, Skypen met coaches, keuzes maken tussen verschillende uni’s, papierwerk…

De showcase evenementen die we organiseren behoren zeker tot het hoogtepunt(en) van het jaar, dit jaar georganiseerd in december en januari. Super spannend natuurlijk! Meer dan 100 scholen / coaches zijn overgevlogen naar Nederland om alle talenten te bekijken. Onze hockey en (mannen en vrouwen) voetbal showcases waren een groot succes!

 

Coaches waren bijzonder tevreden over de kwaliteit van onze talenten en organisatie! Er werd geknokt voor elke meter. Het goede niveau en drive van iedereen gaf ons een boost om hard te gaan. De showcases leidde direct tot meerdere contracten bij onze jongens en meiden. Fantastisch!

 

Het afgelopen jaar was extra intensief door alle ontwikkelingen met betrekking tot corona. Met name het afgelopen half jaar was een periode vol stress en onduidelijkheid. Wat zijn we trots op jullie dat jullie met zo’n positieve drive jullie droom hebben nagejaagd. En met succes!

 

 

 

Het papierwerk, slagen voor diploma – zweet, bloed en tranen – en uiteindelijk de afspraak bij het consulaat! Wat was iedereen opgelucht om uiteindelijk te mogen vertrekken naar Amerika! KingsTalent is trots op jullie en blij dat we jullie hebben mogen begeleiden. Natuurlijk blijven we jullie volgen!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.