Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Het scorend vermogen van Willem de Boer was doorslaggevend voor de coach!

Het scorend vermogen van Willem de Boer was doorslaggevend voor de coach!

Willem de Boer maakt een prachtige transfer naar Simon Fraser University in Canada!

Willem de Boer heeft in zijn jeugd bij verschillende profclubs zichzelf mogen ontwikkelen. Zo werd hij in 2009 geselecteerd door SC Heerenveen. Na vier seizoenen bij deze Friese club, maakte hij de overstap naar profclub SC Cambuur. Hier was hij vanaf de U13 een vaste basisspeler en speelde hier dan ook de meeste minuten van al zijn ploeggenoten. Met SC Cambuur deed hij ervaring op op professioneel niveau. Uiteindelijk besloot Willem terug te keren naar de club waar het allemaal begon: VV Buitenpost. Hier komt hij uit in de U17 waar hij direct de aanvoerdersband om zijn arm krijgt. Op zestienjarige leeftijd wist hij zijn debuut te maken in het eerste elftal op Hoofdklasse niveau. De afgelopen drie seizoenen was hij vaste basisspeler.

Dat KingsTalent niet alleen binnen Amerikaanse grenzen blijft, blijkt maar weer. De toekomstige school van Willem, Simon Fraser University, ligt namelijk in Canada! SFU is de enige Canadese school die is aangesloten bij de NCAA en is daarnaast een van de grootste D2 scholen, met ruim 30 000 studenten. De coach van het men’s soccer team was direct onder de indruk van de kwaliteiten van Willem. Hij was opzoek naar een echte nummer 10 met scorend vermogen. Dit was precies het type profiel waar Willem aan voldeed.

Wij zijn ervan overtuigd dat Willem ook bij SFU van directe waarde kan zijn! We wensen hem veel succes en plezier toe.

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.