Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Het men’s soccer team van Brewton-Parker College krijgt versterking van Sven de Heij!

Het men’s soccer team van Brewton-Parker College krijgt versterking van Sven de Heij!

Voetballer Sven de Heij verlaat Nederland om zijn droom na te jagen in Amerika. Hij gaat vanaf de zomer van 2022 sport en studie combineren aan Brewton Parker College in Mount Vernon, Georgia.

Sven begon op 5-jarige leeftijd met voetballen bij zijn plaatselijke club VV VEP. Op vroege leeftijd werd hij al toegevoegd aan het team van U19, hij was toen pas 15 jaar oud. Sven werd geselecteerd voor proeftrainingen bij SV Argon waar hij toegelaten werd tot de jeugdacademie. Met SV Argon mocht hij het opnemen tegen professionele jeugdteams als SC Cambuur, FC Emmen en Go Ahead Eagles. In het seizoen van 2020-2021 maakte Sven de transfer naar SV Montfoort waar hij meteen werd benoemd als aanvoerder. Hij was op dat moment de jongste van het team.

Vrienden en teamgenoten omschrijven Sven als een sociaal, enthousiast en spontaan persoon die openstaat voor nieuwe ervaringen. Hij is erg behulpzaam voor anderen en je kunt erop rekenen dat hij zijn mening uitspreekt, soms beschrijven mensen hem zelfs als ongeduldig en eigenwijs. Sven is erg gedreven en heeft een winnaarsmentaliteit, hij is erg competitief en heeft een hekel aan verliezen. Naast zelf voetballen is Sven ook jeugd voetbaltrainer bij zijn club. Hij houdt ervan om jonge spelers te leren voetballen.

Sven zal vanaf de zomer van 2022 komen te voetballen bij de Brewton-Parker Barons. Dit men’s soccer team speelt in de Southern States Athletic Conference onder leiding van coach Bob Neumann. De head coach is dit seizoen begonnen als head coach van de Brewton-Parker Barons. Ze spelen onder andere tegen Dalton State, Blue Mountain College en William Carey University.

We wensen Sven heel veel succes en vooral veel plezier in Amerika!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.