Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Updates

Het fantastische jaar – 2018 / 2019

Het fantastische jaar – 2018 / 2019

Het is eind augustus. Al onze talenten zijn vertrokken en gesetteld in hun nieuwe omgeving – Amerika! Preseason is achter de rug en de eerste wedstrijden zijn gespeeld. Dromen worden werkelijkheid. Een mooi moment om terug te kijken op het afgelopen hectische jaar. Een jaar om enorm trots te zijn op alles wat we met ons team hebben bereikt. 

 

 

 

Het was een fantastisch jaar… Een jaar waarin we met ons geweldige team hard hebben gewerkt aan de dromen van onze talenten. Dat dromen werkelijkheid kunnen worden, bewijzen onze talenten dagelijks door ons geweldige foto’s en video’s toe te sturen van alle avonturen die zij beleven. Wat voor vele talenten begon met een gesprek op kantoor eindigde voor velen in juni met een knallende Farewell Party! Samen met talenten, ouders en interessante sprekers (oa Ronald Waterreus, oud-international; Karlijn Roijakkers, student-athlete; Tjerk Smeets, directeur KNBSB) werd het een dag om nooit te vergeten!

 

 

Natuurlijk begint het grote avontuur voor onze talenten nu pas! Voor ons een mooi moment om terug te kijken op het afgelopen jaar. Wat ging goed, maar vooral ook wat kan beter!
We hebben al onze talenten gevraagd hoe zij onze dienstverlening hebben ervaren. Wij zijn gigantisch trots op de resultaten!

 

 

Onze talenten beoordeelden onze dienstverlening met een 8,7! Vooral onze bereikbaarheid (overdag / avond /weekend) en de inhoudelijke kennis van zaken werd enorm goed beoordeeld. Gigantisch trots zijn we op dit resultaat! Natuurlijk gaan we er alles aan om dit resultaat het aankomend jaar te overtreffen.

 

 

 

Voor nu willen we alle talenten en ouders enorm veel succes en plezier wensen in de VS. Jullie hebben er hard aan gewerkt. Nu is het moment om te shinen! Natuurlijk blijven we jullie volgen. Have fun!

 

Getekend – een trots KingsTalent team!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.