Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Gwen Oudesluys gaat voor een avontuur in Tennessee!

Gwen Oudesluys gaat voor een avontuur in Tennessee!

Gwen Oudesluys heeft haar handtekening gezet onder een contract om aan Lincoln Memorial University hockey en studie te combineren. Aan het eind van deze zomer zal Gwen de overstap maken naar haar school in Tennessee.

 

Gwen begon al vroeg met hockeyen. Toen ze pas vier jaar was, liep ze al met haar hockeystick rond op AMHC Amersfoort. Een paar jaar later maakte ze de overstap naar MHC Leusden, waar ze alle eerste jeugdteams doorliep. Al gauw kreeg Gwen een uitnodiging van het eerste dameselftal om mee te trainen en wedstrijden te spelen, op dat moment speelde ze nog in de onder 16(!).
Sindsdien is ze blijven meetrainen met het eerste team. Aan de start van het seizoen 2020-2021 werd Gwen permanent speelster van het eerste team!

Gwen valt op door haar leiderschapskwaliteiten en coaching in het veld. In de onder 18 was ze daarom ook reserve aanvoerder. Mede door deze kwaliteiten is Gwen ook zeer competitief en wil koste wat kost winnen! In de verdedigingslinie voelt Gwen zich het fijnst, in het bijzonder de centrale positie. Daarin excelleert ze met haar verdedigende kwaliteiten én pass vaardigheid. Aanvallend kan Gwen haar steentje ook bijdragen, door kansen te creëren en af te maken.

Dat Gwen aansluit bij het field hockey team van Lincoln Memorial University is een primeur! Vanaf komend seizoen biedt de school een field hockey programma aan. Gwen kan haar leiderschapskwaliteiten goed laten gelden en het team op sleeptouw nemen. Coach Bridgette Street zal daarom ook zeer blij zijn met de komst van Gwen!

Bij Lincoln Memorial University zitten nog meer KingsTalent Athletes… Zo spelen Katinka Ummels en Kyara Vanheuverswijn in het women’s soccer team én Gwen wordt teamgenoot van Jinte Steenbeeke!

 

Gwen, heel veel succes en ook veel plezier in Tennessee! We zullen je blijven volgen!

Wil jij Gwen ook blijven volgen tijdens haar American Dream? Houd onze socials goed in de gaten!
Instagram: @kingstalentnl

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.