Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Goalgetter Yndra Oedit wordt een Dodge City Conq!

Goalgetter Yndra Oedit wordt een Dodge City Conq!

Komende zomer is het tijd voor Yndra om een nieuwe stap te maken in haar voetbalcarrière. Dit gaat ze doen aan Dodge City Community College.

Op 12-jarige leeftijd is Yndra begonnen met voetbalen bij SV Ommoord. Ze speelde hier in het team van de jongens U15 waarmee ze het kampioenschap won in 2017-2018. Yndra is een echte goalgetter, in het seizoen van 2017-2018 werd ze topscorer. De aanvalster viel erg op en heeft een tranfer gemaakt naar Xerxes in 2018. Waar ze in het seizoen van 2018-2019 meteen aanvoerder en ook weer topscorer werd. Oedit speelde al vroeg mee met de U19 en werd al snel basisspeelster. Na twee seizoenen bij Xerxes maakt de Yndra de overstap naar VVOR waar ze regelmatig trainingen en wedstrijden meedoet in het eerste dameselftal. Het is nu tijd voor de aanvalster om een nieuwe stap te maken en haar droom waar te maken in Amerika.

Yndra is niet de enige student-athlete van KingsTalent die komende zomer het women’s soccer team van Dodge City gaat versterken. Ze vertrekt samen met Femke Wiedeman naar deze school. Head coach Javier Holguin was niet alleen over Femke heel enthousiast, ook Yndra viel hem op. Hij was erg enthousiast dat hij deze twee topspeelsters naar zijn team kon halen. “It is my pleasure to have both players coming. I think they will be great assets to the team and I’m hoping this will be the start of having many great players come from KingsTalent. I really appreciate everything you and Raoul have done. My life would be so much easier if everyone worked with were like you two”, zegt Javier Holguin.

Dodge City Community College ligt in Kansas en is opgericht in 1935. De Dodge City Conqs spelen in de Kansas Jayhawk Community College Conference, de KJCCC. Ze spelen tegen onder meer Cowley College en Barton Community College. Op dit moment voetballen er nog geen Nederlandse speelster bij het women’s soccer team, maar daar komt komende zomer verandering in met meteen 2 talenten uit Nederland.

We wensen Yndra heel veel plezier toe in Amerika!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.