Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Goalgetter Filip Pavlovic volgt zijn droom naar the States!

Goalgetter Filip Pavlovic volgt zijn droom naar the States!

Goalgetter Filip Pavlovic volgt zijn droom naar Amerika en tekent bij Harris-Stowe State University.

Quick 1888 in Nijmegen is de eerste club waar Filip zijn eerste stap zet in zijn voetbalcarrière. Hier speelt hij vanaf zijn 3e en speelt hij altijd in de hoogste teams van zijn leeftijdscategorie. Ook zet hij vroegtijdig de stap naar hogere teams om met oudere jongens mee te spelen. De KNVB ziet ook het talent van Filip en selecteert hem voor het district team. Later verruilt hij Quick 1888 voor VV Trekvogels in de U13. Hier is hij direct tweede aanvoerder en weet hij met de U15 en U17 kampioen te worden van de competitie. In het afgelopen seizoen wist Filip een basisplek te bemachtigen in het eerste elftal van VV Trekvogels.

Vrienden en teamgenoten beschrijven Filip als een vriendelijk en sociaal persoon, hij lijkt altijd te glimlachen. Hij is er altijd om anderen te helpen. Op het veld is hij ook een behulpzaam persoon en komt hij op voor zijn teamgenoten. Filip hecht veel waarde aan eerlijkheid in anderen. Zijn vrienden weten dat ze in hem een eerlijke en loyale vriend hebben. Tenslotte is Filip georganiseerd, doelgericht en vastberaden.

Harris Stowe State University is een Historically Black, Public University gelegen in Midtown St. Louis Missouri. Hierom staat de school ook bekend en het was de eerste school die een openbare lerarenopleiding aanbood ten westen van de Mississippi rivier. De campus is zo’n 22 hectare groot waar ruim 1600 studenten ingeschreven staan. De school biedt verschillende Athletic Sports, waaronder men’s soccer. De Hornets van Harris-Stowe State University spelen hun wedstrijden in de American Midwest Conference. Afgelopen seizoen hebben ze de derde stek weten te behalen met een overall record van 14-5-1. Voor Filip een mooie uitdaging om voor het kampioenschap te gaan!

Wij wensen Filip veel succes toe met zijn avontuur in de VS!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.