Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Giulia van der Werff, brand new East Stroudsburg Warrior!

Giulia van der Werff, brand new East Stroudsburg Warrior!

Giulia is pas 17 jaar maar heeft al heel wat hockey ervaring. Ze startte op haar vierde met hockeyen bij HGC in Wassenaar. Hierna maakte ze een transfer naar een van de grootste en prestigieuze hockeyclubs van Nederland, HC Klein Zwitserland. Hier speelde Giulia in de hoogste teams en kwam zij uit in de hoogste jeugdcompetities in Nederland.

 

Giulia is een linkermiddenvelder en haar specialiteit is het geven van assists. Hiermee creëert zij enorm veel goals voor haar team. In 2019 gaf zij vijftig (!) assist in 25 wedstrijden. Na dat seizoen speelde ze in de hoogste competitie voor haar leeftijd en gaf ze veertig assists in twintig wedstrijden!

Met het aantrekken van Giuilia heeft ESU dus een speelster binnen die zeker kansen creëert. ESU hoopt met het toevoegen van Giulia aan de selectie de komende jaren vele kampioenschappen binnen te halen. De school doet altijd mee voor de titel, dit is een hele mooie uitdaging voor Giulia!

Na dit schooljaar is Giulia officieel een East Stroudsburg Warrior en gaat zij hockeyen voor de school die vlak bij New York ligt, namelijk in Pennsylvania. East Stroudsburg is een relatief rustige stad en New York een ultieme wereldstad. Giuila gaat dus zeker van beide werelden proeven.

Wij wensen Giulia veel succes in Amerika, zowel als student als atleet!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.