Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

General Redgey Visser

General Redgey Visser

De 22-jarige aanvaller gaat spelen bij de LSUA Generals in Louisiana, waar hij zijn studie gaat combineren met topvoetbal.

Redgey gaat VV Wemeldinge verlaten voor een Amerikaans avontuur bij LSUA. Het is echter niet de eerste keer dat Redgey voor een avontuur gaat, zo speelde hij van zijn 15e tot en met zijn 18e voor JVOZ en later nog voor SSV’65 en VV Yerseke. Op zijn twintigste koos Redgey er echter toch voor om terug te keren bij zijn oude liefde en zich vol te focussen op zijn opleiding.

De linkervleugelaanvaller is een echte moderne buitenspeler die graag naar binnen komt. Met een goed schot en een snelle behendige dribbel heeft zijn speelstijl wat weg van spelers als Hirving Lozano, Leroy Sané en zelfs Cristiano Ronaldo. Naast dat Redgey kansen voor zichzelf kan creëren beschikt hij over een goed positiespel en een scherpe steekpass. Hierdoor komen zijn teamgenoten vaak in de positie om te scoren. Dit liet Redgey maar al te goed zien op de showcase waar hij met 3 assists zijn team goed hielp.

 

In Louisiana gaat Redgey aansluiten bij een topteam in de NAIA wat het afgelopen seizoen kampioen van de Red River Conference is geworden. Samen met veel internationale jongens zoals Chilenen, Brazilianen, Engelsen en Portugezen gaan ze ook aankomend seizoen weer voor de hoofdprijs.

Wij wensen Redgey veel succes toe met zijn studie en met het voetbal. We hopen nog veel van hem te horen en dat hij met zijn team het succes van dit jaar kan evenaren. Wil jij ook proeven van de Amerikaanse sportcultuur? Schrijf je in!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.