Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Frederique Zandbergen zit in het ‘Big East All-Conference Team’!

Frederique Zandbergen zit in het ‘Big East All-Conference Team’!

Frederique Zandbergen, middenveldster van het field hockeyteam van Old Dominion University, heeft een plekje weten te bemachtigen in het ‘Big East All-Conference Team’! De Tilburgse Sophomore heeft een prachtig seizoen achter de rug met veel goals, assists en awards!

Frederique beheerst over alle kwaliteiten die een middenveldster hoort te hebben. De stermiddenveldster speelde dit seizoen alle 16 wedstrijden voor de Monarchs en was in deze wedstrijden goed voor 4 goals en 13 assists! Dit zijn statistieken om over naar huis te schrijven! Frederique viel al twee keer eerder dit seizoen in de prijzen. De middenveldster is namelijk al een keer verkozen tot ‘Offensive Player of the Week’ en tot ‘Freshman of the Week’.

De Monarchs hebben een geweldig seizoen achter de rug waar velen teams alleen maar over kunnen dromen. Het field hockeyteam van Old Dominion University weet het seizoen af te sluiten met 14 overwinning in 16 wedstrijden! Dit zijn uitzonderlijke prestaties!

Erg goed gedaan Frederique en gefeliciteerd met je award!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.